Общество

Без них - неможливо! Миколаївці привітали своїх колежанок із Всесвітнім Днем медсестер

Керівництво та співробітники Миколаївських Центрів первинної медико-санітарної допомоги вітають своїх колежанок із Всесвітнім Днем медичних сестер!

«Професію медичної сестри  може вибрати тільки по справжньому добра, чуйна, уважна до чужої біди людина, і саме такі професіонали працюють в нашому центрі», — впевнена головна лікарка ЦПМСП №1 (який обслуговує мешканців Інгульського району та частину Корабельного — мікрорайони Широка Балка і Кульбакіно) Ірина Пліткіна.

Всього в колективі КНП ММР «ЦПМСД №1» працює 56 медичних сестер. Вищу категорію мають 19 з них, першу – 7, другу – 4.

 

«Без  медичних сестер, фельдшерів  робота медичних дільниць просто не була б можлива.  У цей день ми раді привітати Вас з професійним святом і сердечно подякувати за Вашу важливу та гідну працю!», — сказано в повідомленні Центру, яке надійшло на адресу редакції «Корабелів.Інфо».

медики ЦПМСП №1

Також адміністрація  КНП ММР «ЦПМСД №1» висловлює подяку сестрам медичної практики сімейної медицини: Трофімовій Аліні, Кириченко Катерині, Нечипорук Інні, Довбня Наталії, Курті Світлані, Черних Маргариті, Черній Наталії, Настасюк Наталії, Давидено Лідії, які нагороджені Почесними грамотами Центру за плідну працю, вагомий внесок в надання медичної допомоги населенню.

Грамотою Управління  охорони здоров’я Миколаївської міської ради нагороджена Кафтан Наталія Володимирівна, за сумлінну працю та активну роботу у мобільній бригаді по обстеженню пацієнтів на COVID-19.

Адміністрація ЦПМСД №7, який обслуговує мешканців Корабельного району, крім мікрорайонів Широка Балка і Кульбакіно (керівник Центру — Олена Власова) також від щирого серця вітає медичних сестер з професійним святом.

«Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі, світлих та натхненних робочих днів, ясного та мирного неба, гармонії в душі та у сім’ї, радості, кохання, міцної дружби, здійснення заповітних мрій та усього самого найкращого!!! Дякуємо вам, дорогі медсестри, за сумлінну та відповідальну щоденну працю і пишаємося вами!!!», — сказано в повідомленні на сторінці Центру в соцмережі «Фейсбук».

Як нам повідомила Олена Власова, на честь свята та за відмінну працю були нагороджені головна медсестра Центру Ольга Ісаєва (подячним листом від асоціації медичних сестер Миколаївської області) та медична сестра Дар’я Лебедич (від обласного Управління  охорони здоров’я).

             
Дар’я Лебедич і Ольга Ісаєва

Нагадаємо, ми писали:
“Медицина дуже виросла”, – мешканцю Корабельного району сподобався прийом в сімейній амбулаторії

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Знаете , я думаю они вообще мало получают , работают больше чем врачи , носятса за пациентами, одним словом все на их плечах .Да безврачей не как , но они не носятся с пациентами , капельницы ,уколы , процедуры , клизмы , да всё обсолютно на плечах медсестер , а врач так диагноз поставил , пару разв неделю осмотрел, я знаю что врачи тоже молодцы ,учились и ТД , я просто о том что медсестер не ценят правительство , надеюсь меня поймут что я изложил

    1. Я о том что кто один организм , без друг друга не смогут , а вот ценят по разному , хотя и врачи по всем меркам мало получают

        1. Ну не совсем , я просто считаю что у мед учреждениях людей не ценят. Вот собственно что хотел сказать

        2. Вот собственно почему я сам себе перечил , просто потом почитав , у медиков в Европе практически равные зарплаты , будь то медсестра либо врачи , но тут уже отличия Херург и тому подобное больше чем врачь терапевт, не совсем охото пояснять долго , но по нашей реформе выходит как в Инстаграме больше подписчиков больше получает врачь , но реформа вообще не продумана

  2. Поздравляю всех медсестер семейной амбулатории по пр.Богоявленскому 340 .Всем крепкого здоровья.Очень хочу поблагодарить Людмилу Ивановну из манипуляционной.Благодаря ей моя мама Валентина Сергеевна осталась жива.Огромное всем спасибо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button