Общество

"Медицина дуже виросла", - мешканцю Корабельного району сподобався прийом в сімейній амбулаторії

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги №7, що обслуговує мешканців Корабельного району (крім Широкої Балки і Кульбакіно) пишаються своїми молодими колежанками, які працюють в сімейній амбулаторії №1 по пр. Богоявленському, 340/2 та про яких із вдячністю відгукуються пацієнти. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці ЦПМСП.

«Яскравим прикладом натхненної та відповідальної праці є сімейний лікар СА №1 Нестерюк Олена Павлівна та медична сестра Лебедич Дар’я Володимирівна, які ведуть прийом у кабінеті №1.

Олена Павлівна працює у нашому колективі більше 2 років, і за такий відносно короткий строк роботи вже завоювала повагу та любов не тільки пацієнтів, але й персоналу. Вона, в парі з молодою та активною, жадаючою нових знань та новинок в роботі, медичною сестрою, завжди ввічливо та високопрофесійно надають допомогу пацієнтам, проводять повний огляд та обстеження, надають консультації та роблять усе, що мають робити медичні працівники для збереження здоров’я своїх пацієнтів», — сказано в повідомленні.

«Гарні відгуки про цю сімейну практику ми чуємо постійно, в розмові з пацієнтами, по телефону, а тепер ще й читаємо в новозапроваджених анкетах», — повідомляють в ЦПМСП №7, цитуючи анонімного пацієнта:

«Був на прийомі у сімейного лікаря (жінки) в сімейній амбулаторії №1, кабінет №1. Мені дуже сподобалось обслуговування мене як пацієнта. Лікар дуже приємна, все доступно мені пояснила, медсестра зробила кардіограму. Тут же в мене навіть взяли швидкі аналізи на СНІД та гепатит. Аналізи безкоштовні. Лікар та медсестра були дуже ввічливі зі мною. Медицина дуже виросла».

Станом на сьогодні, з лікарем Нестерюк Оленою Павлівною заключили декларації 1990 мешканців Корабельного району.

лікар Олена Нестерюк

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Куда эта медицина выросла ?????? Развитые страны лет на 50 ушли вперед !!!!!! А мы остались на медицине уровня советского союза , выросли , артист !!!!!! У нас в больницах еще кровь из пальца берут , палец боишься от боли дать свой , за границей уже давно , хоть 100 раз пусть берут анализ , похер , ничего не чуствуешь !!!

    1. Не боись. И тебя рано или поздно вылечат.
      а пока прими таблеточки и поезжай обратно в Лупарево.

  2. Этот врач на приеме даже гипертоникам не меряет давление.,не говоря про температуру в период епидемии гриппа.Может позволит разговаривать по телефону вприсуствие пациента.Расти расти и расти,авансом похвалили.

  3. Ага, выросла. Из амбулатории на Металлургов всех гипертоников/сердечников/ стариков гонят на кардиограмму через пол района на Корабелов.
    Неужели это такое сложное обследование, что его нельзя его на месте сделать?

  4. Автору статьи наверное девушки понравились внешне, тут ничего не скажешь. А об их профессионализме вопрос отдельный.

  5. Как же наша медицна выросла....в каком месте мне интересно она выросла???? Детей привести не к кому-заболел,лечись дома.мама и послушает и сама все лекарства пропишет.а справку можно купить если нужно.алилуя нашей чудесной ,современной ,,выросшей"))))))) медицине))))))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button