Общество

"Вклонімося нашим захисникам та ветеранам!", - школярка з Корабельного району (ВІДЕО)

«Весна іде, і переможним кроком в тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки, несе нащадкам спогади свої…»

Усе більше віддаляються від нас грізні роки війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не в силі стерти з народної пам’яті та викреслити з людських сердець пошану і повагу до тих, хто ціною власного життя відстоював нам мир.

На жаль, живих свідків тих буремних часів залишилося вже небагато. І найменше, що в змозі ми для них зробити – це висловити свою безмірну вдячність та виявити чуйність.

Колектив Миколаївської загальноосвітньої школи №48 завжди пам’ятає про цих людей і приєднується до тих щирих привітань ветеранів війни та всіх захисників, які звучать від президента учнівського самоврядування школи (“Клубу 100 друзів”) Анастасії Грибової (9-А клас).

Про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомила педагог-організатор школи Оксана Кротова, яка надіслала підготовлене разом з ученицею закладу вітальне відео для всіх ветеранів Другої світової війни та тих сучасних бійців, що відстоюють свободу та незалежність України на східному фронті нашої країни.

«Щоб і надалі існувала наша держава і нові покоління її громадян, щоб ніколи знову…, ми повинні знати і пам’ятати!», — сказано в повідомленні педагога.

«…Вклонімося нашим захисникам та ветеранам!», — закликає учениця школи №48 у знятому відео-сюжеті.

Нагадаємо, ми писали:
Карантин: школярі з Корабельного району підтримали працівників екстрених служб (Відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button