ОбществоЭкономика

Безпека - понад усе: на ДП "СК "Ольвія" долучилися до відзначення Дня охорони праці в Україні

28 квітня в Україні відзначили День охорони праці. Його темою у 2020-му році стала боротьба з пандемією смертельно небезпечної недуги — коронавірусної інфекції CОVID-19.

ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», що розташоване в Корабельному районі міста Миколаєва, також долучилося до відзначення цього дня. Інакше і бути не могло, адже керівник компанії Руслан Олейник впевнений: «Безпека на підприємстві — понад усе».

Слід зазначити, що в порту «Ольвія» адекватно оцінили рівень небезпеки у світі, і заходи проти поширення інфекції тут почали вводити задовго до оголошення ООН надзвичайної епідеміологічної ситуації. Завдяки серйозному підходу до рекомендацій Лабораторного центру МОЗ на водному транспорті, вже наприкінці січня поточного року в порту Ольвія була створена організаційна структура у виді штабу для розробки й контролю заходів протидії поширенню інфекційних захворювань.

Наразі на підприємстві здійснено ряд організаційно-практичних заходів, а саме: забезпечення персоналу засобами захисту, проведення регулярної дезінфекції на робочих місцях, встановлені карантинні бар’єри, переміщення по порту дозволено лише у захисних масках, контролюється суворе виконання обмежувальних заходів, передбачених Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2020 року №211.

Нагадаємо, ми писали: Коронавірусу – бій. Стивідорна компанія «Ольвія» захищає працівників від інфекції;

На ГП “СК “Ольвия” показали, как они дезинфицируют территорию предприятия от коронавируса (Видео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button