Общество

Мешканців Корабельного району запрошують на публічні громадські слухання по детальному плану території частини Балабанівки

27 березня о 13:00 у приміщенні адміністрації Корабельного району Миколаївської міськради (пр. Богоявленський, 314), в малій залі (III поверх), відбудуться локальні громадські слухання щодо обговорення проєкту містобудівної документації: «Детальний план території частини мікрорайону Балабанівка в Корабельному районі м. Миколаєва», — повідомляється на сайті райадміністрації.

«З графічними матеріалами можна ознайомитись на порталі «Миколаївська міська рада» в розділі «Будівництво» за посиланням: https://mkrada.gov.ua/content/budivnictvo.html«, — йдеться в повідомленні, але за наданим посиланням НЕМА графічних матеріалів стосовно мікрорайону Балабанівка.

Початок реєстрації учасників — о 12:00. Право голосу на громадських слуханнях мають громадяни, які проживають у Корабельному району м. Миколаєва та яким на день проведення громадських слухань виповнилось 18 років. Учасникам слухань необхідно мати при собі документ, який засвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

Але нагадаємо, що 11 березня Кабмін ввів карантин на всій території України з 12 березня по 3 квітня. При цьому було запропоновано введення обмежень на проведення масових заходів, в яких запланована участь 200 і більше осіб.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Никаких графических материалов касаемых Балабановки по ссылке нет. Приходите обсуждать не зная, что обсуждать. Вам там расскажут как правильно реагировать. Грядет старый, добрый дерибан.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button