Спорт

"Намагались вичавити з кожного епізоду максимум": футбольна команда "Ольвія" протистояла молоді з МФК "Миколаїв"

В рамках зимової першості з футболу міста Миколаєва (вищої ліги) 15 лютого на Центральному міському стадіоні команда «Ольвія» (що представляє держпідприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) протистояла молоді з МФК «Миколаїв» (U-19) — ближньому кадровому резерву головної команди міста.

Арбітри матчу: Леонід Ізбаш, Максим Чернега, Олександр Філон. Спостерігач арбітражу — Павло Вінарський.

Гра розпочалась потужно з боку МФК «Миколаїв» (U-19). Вже на перших хвилинах, вдало реалізувавши штрафний, молодим футболістам вдалося забити гол досвідченій команді «Ольвія».

Не дивлячись на такий невдалий початок, портовики не зупинялись та намагались перехоплювати подачі та переходити на поле суперника.

Однак всі намагання не принесли команді «Ольвія» можливості забити гола, тому перший тайм завершився рахунком 1:0 на користь МФК «Миколаїв» (U-19).

Слід зазначити, що команда «Ольвія» достойно змагалась з молодими професіоналами, портовики змогли протримати попередній рахунок до середини другого тайму.

Остаточний результат зустрічі — 3:0 на користь МФК «Миколаїв» (U-19).

Свій коментар щодо проведеного матчу надав для «Корабелів.Інфо» заступник голови профспілки ДП «СК «Ольвія», начальник та півзахисник футбольного клубу «Ольвія» Денис Нікора:

«Гравці нашої команди намагалися дати бій молоді, намагаючись вичавити з кожного епізоду максимум. Результат першого тайму на табло 1-0, після успішної атаки гравців МФК-Ю19 на самому початку зустрічі. У другому таймі команди продовжили бій, не уступаючи ні сантиметра поля своїм опонентам. Результат цієї зустрічі було вирішено в середині другого тайму, коли молодь, за рахунок своєї зіграності і швидкості, забила 2 голи у ворота команди портовиків».

Окрім цього, Денис Нікора зробив висновки щодо проведених матчів у зимовому турнірі загалом:

«Підводячи підсумок, на жаль, команда СК «Ольвія» в цьому турнірі ще не радувала своїх уболівальників набраними очками. Проблеми полягають, зокрема, у відсутності тренувального процесу, якісного посилення команди».

Автор: Ярослава Шевчук

Нагадаємо, ми писали:
Яскравими моментами вражає зимова першість міста Миколаєва з футболу. Огляд матчів (Фото);

Вражаюча швидкість, напружена гра: футболісти «Ольвії» зустрілися з командою СДЮСШОР «Миколаїв» (U18);

Не лише яскраві атаки, а й безліч травм: футбольну зустріч «Мілан» — «Ольвія» гравці позначили як «день медика» (ФОТО, ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button