Спорт

Не лише яскраві атаки, а й безліч травм: футбольну зустріч "Мілан" - "Ольвія" гравці позначили як "день медика" (ФОТО, ВІДЕО)

У Миколаєві триває зимова першість міста з футболу. 29 грудня (у неділю), на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» зустрілись команди «Ольвія» (жовта форма), яка представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі, та «Мілан» (синьо-біла форма), особливістю якої є те, що вона об’єднала гравців з вадами слуху.

Арбітрами матчу працювали Є. Єремєєв, І. Голіяк, Р. Трофимчук, спостерігачем арбітражу — І. Клигін.

Гра розпочалась з постійних атак «Ольвії», яка вимотувала суперника, однак кожного разу на реалізації голів виникали якісь перепони. «Мілану» у першому таймі меньше вдавалось підходити до воріт портовиків, однак іноді це вдавалося, спонукаючи «Ольвію» не зупинятись. Але, всупереч своїм намаганням, ні одна з команд не змогла відкрити рахунок, тож гравці пішли на перерву з нульовим результатом.

"Милан" - "Ольвия"

"Милан" - "Ольвия"

"Милан" - "Ольвия"

Відпочивши, вже у другому таймі більш рішучими на футбольній арені були «Міланівці»: в цій частині гри вони з позиції оборони частіше переходили в позицію наступу. «Ольвія» також не зупинялась, підходячи до воріт противника впритул та декілька разів наносячи удари прямо у ворота «Мілану», однак кожного разу чи штанга, чи спритність воротаря врятовували ситуацію для інваспортсменів.

"Милан" - "Ольвия"

"Милан" - "Ольвия"

"Милан" - "Ольвия"

Під час однієї з атак біля воріт «Ольвії» (на 50-ій хвилині) після фолу гравцю «Мілана» Кусковальському не вдалося реалізувати пенальті. Однак це команду не зупинило, і вже майже наприкінці гри, а саме на 70-ій хвилині, «Мілан» відкрив рахунок.

Хочеться зазначити, що матч між командами «Ольвія» та «Мілан» виявився досить жорстким. Попередження в цій грі отримали гравці обох команд: Бодачев, Сене, Кусковальський, Камара, Змієвський. Крім того, Кусковальський з «Мілану», отримавши на 65-ій хвилині червону картку, був вилучений з гри.

У результаті частих порушень правил та жорсткої гри на поле неодноразово викликався медпрацівник для надання футболістам медичної допомоги. Як зазначали самі гравці, цей день можна сміливо позначити як «день медика».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button