Общество

Громада об'єднала зусилля та зібрала кошти на лікування 2-річного Миколки з села Галицинове

Галицинівська громада зібрала 26 376 грн. на лікування 2-річного мешканця села Галицинове Миколи Деменчука, якому поставили діагноз ДЦП.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Галицинівської ОТГ в соціальній мережі Facebook.

«Радіємо тому, що громада об’єднала зусилля заради щасливого майбутнього Миколки. Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів», — йдеться у повідомленні.

Також ОТГ подякувала директорці Лупарівського сільського клубу Наталі Поярковій та учням Лупарівської школи. Наталя, разом з вихованцями організували лялькову виставу «Кулька вередулька» та шоу мильних бульбашок в Прибузькій школі та Прибузькому ДНЗ, в Лиманівському ДНЗ «Струмочок», в Галицинівському ДНЗ «Веселка», в Лупарівському ДНЗ «Золота рибка». Під час вистави зібрали 8663 грн.

Галицинівська сільрада та Відділ освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради провели благодійний турнір з волейболу, під час якого зібрали 17160 грн. Українківський сільський клуб зібрав 553 грн.

Також ОТГ побажало Миколці найшвидшого одужання.

Якщо ви ще не встигли приєднатись до збору коштів, можете це зробити шляхом перерахування на рахунок 5168 7573 3775 9601 (Левченко Ірина Вікторівна, мати).

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button