Общество

Благодійний фонд збирає кошти на лікування 2-річного Миколки з села Галицинове

На перший погляд, Миколка Деменчук (10.02.2017 року народження), що мешкає зі своєю мамою в селі Галицинове Вітовського району Миколаївської області, нічим не відрізняється від його однолітків. Дуже розумні оченята та надзвичайна посмішка. Він любить сміятися вголос. Але в свої майже 2 роки хлопчик тільки-но почав перевертатися. Микола ще не сидить і не ходить, не бере предмети в руки, йому потрібно дуже багато займатися, щоб повністю відновити втрачені рухові функції організму.

Мама Ірина (вона родом з села Лимани), почувши страшний діагноз свого хлопчика, відмовилась від роботи та навчання, її єдина мета – поставити свого сина на ноги будь-якою ціною! Його розумний погляд надає мамі сили займатися з хлопчиком кожного дня заради перемоги.

Вагітність протікала добре, адже цю дитину батьки чекали цілих 5 років. Ця історія про те, як внаслідок стимулювання родової діяльності новонароджена дитина потрапила до реанімації. Хлопчика рятували цілих 6 днів. Після цього Микола отримав захворювання – дитячий церебральний параліч… Зараз мама виховує Миколу сама. Про це повідомили на сайті «Українська біржа благодійності«.

За два роки пройдено багато реабілітацій, масажів, ЛФК. Але найбільший результат дає проведення Войта-терапії щодня без перерв. В спеціалізованому центрі маму навчають, і подальша реабілітація проходить в домашніх умовах. Миколку дуже любить вся родина. З хлопчиком займаються кожен день, і кожний день – це боротьба зі злою недугою.

«Для подальшого результату потрібно регулярно проходити курси реабілітації та проводити Войта-терапію. Зараз родина Миколки не має можливості продовжити лікування в міжнародній клініці Войта-терапії міста Зігена без додаткової допомоги. А Ваш вклад може допомогти Миколі зробити свій перший крок у дитинство. На УББ ми збираємо частину необхідної суми – 32 717 грн», — сказано в повідомленні.

На 7 лютого 2019 року, згідно даних, опублікаваних фондом, для Миколки Деменчука залишилося зібрати 19 140 грн.

Як розповіли для «Корабелов.Інфо» в Лімановській сільраді, територіальна громада в минулому році допомогла мамі хлопчика, виділивши максимально можливу в подібних випадках суму матеріальної допомоги — 2 000 грн. Цього року таким нужденним можна виділяти по 5 тисяч гривень, але мати хворого хлопчика з цього приводу до сільради не зверталася.

Для того, щоб допомогти грошима хлопчику, зайдіть на наступну сторінку «Української біржи благодійності«

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

    1. Для того, щоб допомогти грошима хлопчику, зайдіть на сторінку "Української біржи благодійності"(активная ссылка указана в статье 2 раза)

  1. в галициновке есть миллионеры! и они не могут помочь?позорники!
    назар продай машину и помоги мальчику
    почему р.с. не написали?

  2. "Клинических исследований, подтверждающих действенность той или иной физиотерапии при лечении неврологических заболеваний, на данный момент нет.[2] В 1980-е годы проводились тестирования этих и других методик, но их эффективность (с учётом статистической значимости) обнаружена не была.[3][4] Некоторые источники относят войта-терапию к альтернативной медицине,[5] однако она применяется и поныне: как правило, в модификациях Чейли (Chailey) или Хэра (Hare), объединяющих методы Войты и Бобата с учётом новых медицинских представлений.[2]"
    Выписала из Википедии. Хорошо, если она помогает в данном случае, но очень сомнительно... Стоит видимо не мало.. Им бы ещё что-то более действенное попробовать...В любом случае малышу выздоровления скорейшего!

  3. Последствия родов в Жовтневой РЦБ и это не единственный случай.
    Пусть все у них получиться. Ждем реквизиты.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button