Общество

Із Святим Миколаєм у Корабельному урочисто відкрили головну новорічну ялинку району (ВІДЕО)

19 грудня у всьому світі православні та греко-католики відзначають День Святого Миколая Чудотворця. Починаючи саме з сьогоднішнього дня, в місті Миколаєві розпочалася хвиля передноворічних святкових заходів.

В Корабельному районі теж святкували: на площі біля ПК «Корабельний» відбулося урочисте відкриття головної районної Новорічної ялинки.

Святкування розпочалося з виступу дитячих колективів та з появи казкових героїв: Сніговика, символу нового 2020 року — Криски Лариски, Зими, символу 2019 року – Свинки, а також Подарунка. Крім того, у цьому році до дітей на відкриття районної ялинки завітав не Дід Мороз, як завжди, а Святий Миколай, який дарував всім святкового настрою.

Завітали на урочистий захід і шановні гості — представники підприємств, які розташовані у Корабельному районі та допомогали створити це свято (МСЗ «Океан«, «Ніка-тера», ТОВ «Елеваторпромсервіс», МГЗ).

Міський голова Олександр Сєнкевич подякував їм та привітав усіх дітей, разом з якими дорослі скандували: «Раз, два, три, ялинка, гори!» 

Запалилися вогники на ялиночці, а ще більше — посмішки на дитячих обличчях, і  свято продовжилось яскравими виступами маленьких артистів ПК «Корабельний».

Всі присутні на святі мали можливість придбати сувеніри, різні смаколики, дітей розважали веселими конкурсами і флешмобами, цікавими іграми та забавами, запальними танцями й піснями.

Гучними оплесками присутні зустрічали Святого Миколая та загадували бажання біля чарівної ялинки.

Символ 2019 року — порося — передав свої повноваження новому символу під запальний танок «Скибиди».

Ще довго після закінчення свята в повітрі залишався галас дітей, запах мандарин та чарівне очікування Нового 2020 року…

Псував це свято лише вид недоробленого тротуару біля головної ялинки району…

 

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Можно уже было за тротуар и не писать!!!

    Как всегда найдется кто то недовольный..

  2. І нахіба ці сказочні (довбойо..) пєрсонажи розмовляли з дітьми з нової української школи мовою окупантів? Так ми Українці, чи малороси?

    1. Всё норм. Сценарий скачали какой нашли ?. А то что на открытие в 12:00 смогли прийти дошкольники и чиновники с менеджментом предприятий спонсоров Вас не смущает?

  3. почему статья не на русском? в Корабельном районе большинство русскоязычных

    1. У тебя с этим трудности ????? Какая разница на каком она языке ????? Но в Украине она должна быть однозначно на языке страны либо по желанию на русском !!!!! Другой вопрос , что эти все Сенкевичи мычать должны на родном языке нравится им это или нет , такие же , как он , вместе со своим предводителем майдана и принимали этот закон , вот пусть чирикают на родном языке !!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button