Общество

"Доводять мешканців до нервового зриву", - жителі Корабельного району загрожують владі перекриттям вулиць та насильницькими діями

Мешканці Корабельного району знов звертаються до редакції «Корабелов.Инфо», щоб дати розголос своїм проблемам з житлово-комунальним господарством у будинку за адресою вулиця Айвазовського, 13. А проблем у людей — чимало (починаючи з вимкнутого ліфта, до поганого опалення та інших негараздів).

«Від’єднали нас від живлення ліфту в будинку, який обслуговує СКП КП «ГУРТОЖИТОК». Воно й далі утримує весь будинок у заручниках ситуації з метою спонукання до погашення заборгованості боржників, яких налічується меньше 25% від усіх проживаючих, цим самим принижує честь й гідність, та доводить жителів до нервового зриву, лайок між людьми, які мешкають в цьому будинку, та боржниками.

На звернення до СКП КП «ГУРТОЖИТОКу» не хочуть виконувати свої зобов’язання перед жителями будинку, й цим самим вчиняють психічне насильство над людьми, які мешкають в будинку, внаслідок чого виникають конфліктні ситуації, що може призвести до насильницьких дій, перекриття вулиць, доріг обласного значення та порушення правопорядку.

Також будинок не підготували до зимового періоду. Насамперед, не було перекрито побиті вікна, не було відремонтовано покрівлю будинку, також в першу чергу житлово-комунальним господарством, яке нас обслуговує, будинок не було здано тепловикам, й відсутній акт про те, що будинок пройшов підготовку до опалювального сезону. Тепломережі не були перевірені тиском, як цього вимагають нормативні акти, та неодноразово ми як мешканці цього будинку зверталися до тепловиків з приводу недогріву, далі була створена комісія, котра була присутня в нашому будинку та в свою чергу склала акти на СКП КП «ГУРТОЖИТОК», але на даний час в нашому будинку опалення не нормалізоване», — скаржаться люди.

Нагадаємо, ми писали про цей гуртожиток: «Немає вже сил терпіти цього безладу», — мешканці гуртожитку в Корабельному районі потерпають від бездіяльності комунальників

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button