Общество

"Немає вже сил терпіти цього безладу", - мешканці гуртожитку в Корабельному районі потерпають від бездіяльності комунальників

Мешканці гуртожитка, розташованого за адресою вулиця Айвазовського, 13 в Корабельному районі міста Миколаєва, обурені бездіяльністю комунальних служб, через яку їм самим доводиться наводити лад в будинку. Але ж не всі проблеми можна вирішити власноруч: наприклад, в будинку протікає дах, а в департаменті ЖКХ на це… радять підставляти тазика.

Про це господарі житлових приміщень будинку, зробивши відповідні фото, написали до редакціїї «Корабелів.Інфо«:

«Благаємо розповсюдити та «прорекламувати» нечесну житлово-комунальну службу СК «ГУРТОЖИТОК». Нам дуже прикро, що до цього доходить, але немає вже більше сил терпіти цього свавілля. Річ в тому, що ми неодноразово зверталися до них з письмовими зверненнями з приводу стану будинку, а саме: це ліфт, фасад будинку, сходи, вікна та покрівля будинку.

На даний час у нас в гуртожитку покрівля в дуже аварійному стані, тріщини в перекритті даху, через яке підчас дощу затікає вода на технічний поверх між перекриттям, а далі по стінам, через тріщини вона біжить струмочком на електро-щитову та в квартири людям на голови. Про цей факт ми вже неодноразово наголошували в житлово-комунальному господарстві та департаменту ЖКГ. На звернення в департамент до майстра-спеціаліста ми отримали відповідь, щоб ми вирішували свої проблеми своїми силами, й було ним же порекомендовано підставити тазика або відра.

Всю роботу, що зобов’язані робити спеціалісти комунальної сфери, ми виконуємо своїми силами, а саме підготування будинку до зимового періоду, перекриваємо побиті вікна та інше, що зобов’язаний робити департамент ЖКГ.

Наприклад, сьогодні, 30 листопада, небайдужі жителі приміщень за адресою Айвазовського, 13 (це й господарі, та й ті громадянини, що винаймають житло) зібралися та влаштували чисту суботу, бо вже немає сил терпіти цього безладу…»

Нагадаємо, ми писали: «Наша задача — чтобы жильцы общежитий платили только за те услуги, которые получили», — директор КП «Гуртожиток»;

«Плиты падают на голову»: балконы общежития в Корабельном районе — в аварийном состоянии;

В Николаеве намерены начать банкротство КП «Гуртожиток» после перевода общежитий на прямое абонирование

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. А были бы у вас договора, и платили бы все мисту Для дей всёбыло бы хорошо, задумайтесь

    1. У нас МДЛ, а результат такой же. Крыша течет, вода в квартире и подъезде. МДЛ сказали, что устранять это не будут. Своими силами латали, не помогает. Стеклим подъезд тоже сами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button