Общество

"Вони мають на це гроші і повинні вивозити", - Сєнкевич впевнений, що адміністрації районів прибирають опале листя з вулиць (Відео)

На зустрічі мера Сєнкевича з мешканцями Корабельного району, що відбулася 21 жовтня біля школи №47, одна з присутніх задала міському голові питання щодо вивозу опалого листя, аби його не доводилося спалювати, завдаючи шкоди людям та навколишньому середовищу.

«Ми живемо на вулиці Янтарній, і ми бачимо загальну проблему… Ми не можемо всіх норм для здоров’я дотримуватись, тому що ми весь час палимо листя. Ми, мешканці, порушуємо закон тому, що листя не вивозиться. Чи буде вирішуватись питання вивезення листя? Воно дуже нагальне для всіх», — питала місцева мешканка.

На здивування багатьох присутніх, Олександр Сєнкевич повідомив, що адміністрація району має гроші на вивезення опалого листя і повинна організовувати вчасно цей процес:

“Ну, по-перше, лисття буде вивозитись. Потрібно, щоб воно складувалось десь, і його адміністрація району вивозить. Навіть якщо це приватний сектор, його теж звідти вивозять, не треба палити листя… Бо насправді це спалене листя ви вдихаєте, а потім всі хворіють онкологіями, помирають і кажуть: «Бог наслав нам біду». Ніхто не насилав нам біду, ми самі палимо це листя і ці всі елементи, які нас вбивають…

Стосовно листя, будь ласка, якщо ви бачите організовану гарну таку кучу, можна цю інформацію надавати до адміністрації – вони мають на це гроші, вони мають на це договори, і вони вивозять. В багатоквартирних будинках вони оговорюють це з управляючими компаніями. Чи в приватному секторі, якщо є такі складання листви, — ви повідомляєте… Якщо ви знаєте, де Корабельна адміністрація, якщо будете поряд — зайдіть, їм можна сказати. Є відділ благоустрою, вони це питання візьмуть на особистий контроль”.

Нагадаємо, ми писали:
«Корабельный район — в едком дыму, а патрульные и власть бездействуют», — жалуются николаевцы

Читайте також:
Жители Корабельного района пожаловались Сенкевичу на транспорт, мусор, рушащуюся стену жилого дома…

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button