Общество

Після шкільного скандалу в Корабельному районі: "Знайдено можливість прибирати класи за рахунок бюджетних коштів"

Після публікації в мережі Інтернет скарги жительки міста, управління освіти Миколаївської міськради знайшло кошти, щоб прибирання класних кімнат 8 — 11 класів у школі №43, розташованій у Корабельному районі, проводилось за рахунок бюджетних коштів, а не за рахунок батьків учнів.

Про це йдеться у коментарі управління до допису у соцмережі Facebook, який спричинив скандал.

«Ваше питання стосовно організації прибирання класних кімнат учнів 8-х класів ЗЗСО 43 вирішено позитивно. Адміністрацією закладу освіти здійснено певні зміни в штатному розписі технічних працівників та знайдено можливість з 01 жовтня 2019 року здійснювати прибирання класних кімнат 8-11 класів за рахунок бюджетних коштів», — повідомив представник управління.

Нагадаємо, що мешканка міста повідомила, що у школі №43, розташованій в Корабельному районі міста, з учнів збирають гроші на заробітну плату прибиральниці, що викликає подив і обурення батьків.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Ребята так вы молчите дальше и покорно платите на уборку и т.д. , как стадо овечек !!! Не здесь надо писать , а подымать попу и идти спрашивать , какого хрена вас регулярно стригут

    1. А сами ученики 8-11 классов не в состоянии сделать уборку в классе, как это было раньше? И никто вас "стричь" не будет...

  2. так наверное так и была зп за счет государства.только шла она в карман не уборщиков
    так то быстро нашлось чем платить

  3. Интересно чем на самом деле все закончилось. Денег я почти уверен не дали. Скорее всего увеличили бабулькам-техничкам площадь. И порекомендовали заткнуться.

  4. А как же хваленая школа №48? Каждый месяц по 400 грн. с класса собирают за уборку.Кто не сдал убирает сам.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button