Общество

Майстер-клас по Кусудамі, гігантський торт, юннати і спортсмени... Корабельний район взяв участь у святкуванні Дня міста

14 вересня Корабельний район взяв участь у святкуванні 230-ї річниці заснування міста Миколаєва.

Читайте також:
7 вересня у «головному» районі міста
відзначили 230-річчя Миколаєва (фото, відео)

Представники підприємств, організацій та установ району (ТОВ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», ДП «Стивідорна компанія «ОЛЬВІЯ», ТОВ «Лакомка», Дитячий Центр позашкільної роботи, станція юннатів, школа мистецтв №2, ПК «Корабельний, БК мкр. Кульбакине, спортивні школи, бібліотечні установи та інші зібрались у єдину родину на велику святкову програму «Миколаїв – це ми!» та взяли учать в Гала-параді представників всіх сфер міського життя, що пройшов по вулиці Соборній.

Крім того, Корабельний район протягом всього святкового дня пропонував городянам декоративно-ужиткові та декоративно-прикладні виставки, майстер класи, музичні виступи, цікаві конкурси та змагання.

Так, наприклад, працівниками відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) була організована виставка, яку отримувачі соціальних послуг нашого відділення готували протягом року, щоб продемонструвати свої яскраві творчі роботи. Також працівницею відділення Оленою Варакутою був проведений майстер-клас по Кусудамі — всі бажаючі могли взяти участь в цікавому дійстві та своїми руками створити красиві речі.

«Тепло від людських сердець зігрівало атмосферу свята і підтримувало надію на краще життя для себе і своїх дітей у рідному місті Миколаєві», — сказано в повідомленні про свято на офіційному сайті адміністрації Корабельного району.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button