Общество

Поки "Миколаївводоканал" та інші "гальмують"... Де миколаївцям отримати довідку про склад сім'ї

Довідку за формою № 3 (про склад сім’ї) було скасовано ще в 2016 році. Втім, у деяких установах в Миколаєві питання досі не врегульоване на законодавчому рівні. Тож, довідку продовжують вимагати при оформленні субсидій, пільг, соціальних виплат, у «Миколаївводоканалі» при виклику їх для опломбування нового лічильника тощо.

Департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради розробив аналог довідки форми № 3 – відомості про зареєстрованих осіб у житловому приміщенні / будинку.

Інформація міститься в Реєстрі територіальної громади м. Миколаєва, який було затверджено 14 березня 2019 року на засіданні 51-ї сесії Миколаївської міської ради.

Відповідні відомості може отримати власник житла за наявності документів безпосередньо в день звернення. Слід мати з собою оригінал та копію документа на право власності на житлове приміщення, оригінал та копію паспорта власника житла.

ХТО ВИДАЄ

Інформацію можна отримати безпосередньо в департаменті з надання адміністративних послуг (вул. Адміральська, 20, 3 під’їзд) у понеділок, середу з 09:00 до 17:00; п’ятницю – з 09:00 до 16:00.

Також ви можете звернутись у віддалені робочі місця департаменту за адресами:

— просп. Богоявленський, 314 (адміністрація Корабельного району) – понеділок, вівторок, четвер – з 09:00 до 17:00.

— вул. Інженерна, 1 (адміністрація Центрального району) у понеділок – четвер з 09:00 до 17:00; п’ятницю – з 09:00 до 16:00;

— просп. Богоявленський, 1 (адміністрація Інгульського району) – понеділок, вівторок, четвер – з 09:00 до 17:00.

Використано інформацію департаменту
з надання адміністративних послуг

Нагадаємо, ми писали:
Принято Положение, которое позволит убрать очереди за справкой о составе семьи в Николаеве

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button