Экономика

Держпідприємство "СК "Ольвія" відвідали експерти проекту з розробки Національної транспортної моделі

В рамках реалізації проекту технічної допомоги «Підтримка органів влади України в розробці Національної транспортної моделі та майстер-плану», 18 квітня держпідприємство «Стивідорна компанія «Ольвія» відвідали експерти консалтингової агенції «Ежіс Україна».

«Ежіс Україна» надає підтримку групі Egis (Франція) щодо розвитку бізнесу та реалізації проектів в Україні в сферах автомобільних доріг та автомагістралей, водних ресурсів, навколишнього середовища та енергетики, портів та внутрішніх водних шляхів, авіації, міського планування та розвитку, ЖКГ, міського громадського транспорту, а також великих будівельних проектах.

Представники «Ежіс Україна» у складі інженера з транспортного планування Франсуа-Марка Турпена та експерта з портів і морського транспорту Олександра Лисенка зустрілися з керівником держпідприємства «СК «Ольвія» Русланом Олейником та ознайомилися з діяльністю підприємства в ході оглядової екскурсії.

Метою візиту експертів до морських портів і терміналів є вивчення ситуації щодо попиту на вантажоперевалку в Україні для подальшої можливості розробки математичної моделі прогнозу попиту.

Нагадаємо, ми писали: Надзвичайно важливий крок: в «СК «Ольвія» відбулося перше засідання Конкурсної комісії з проведення концесійного конкурсу (Відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button