Спорт

Триває зимова першість міста Миколаєва з футболу 2018-2019. Огляд матчів (ФОТО)

У Миколаєві триває зимова першість міста з футболу 2018-2019. За останній час команда «Ольвія» (представники держпідприємства «Стивідорна компанія «Ольвія», розташованого в Корабельному районі), що грає у вищій лізі, встигла зустрітися ще з двома супротивниками.

19 січня на Центральному міському стадіоні портовики змагалися з командою «ЧНУПМ-Ник U19», яка є одним із лідерів турнірної таблиці зимової першості міста.

Арбітрами матчу були Колісник, Капуста, Мерцалов, спостерігачем арбитражу — Комаренко.

З початку гри кожна з команд намагалася відкрити рахунок, однак першими забив гол (на 11-й хвилині мачу) гравець «Ольвії» Ігорь Кузмічев.

На 16-й хвилині «ЧНУПМ-Николаев (U-19») вирівнює рахунок. Ще через деякий час  суперники «Ольвії» проявили більшу активність та забили у ворота портовиків ще 2 голи. Тож, перший тайм закінчився з рахунком 3:1.

Другий тайм був більш швидкісним. «Ольвія» намагалась провести вдало атаки та наздогнати опонентів, однак, на жаль, команді не вистачило на це сил.

Гра вражала глядачів та вболівальників не тільки цікавою грою, а й скандальними моментами. Гравці обох команд часом проявляли одне до одного неспортивну поведінку, за що отримували жовті картки:
«ЧНУПМ-Николаев (U-19)» — Жаботенко (33), Мусієнко (63), «Ольвія» — Стангріт (34), Абрамов (64).

Під час другого тайму у ворота «Ольвії» забивають ще 3 голи. Остаточний результат — 6:1 на користь «ЧНУПМ-Николаев (U-19)».

Як повідомляє офіційний сайт федерації з футболу м. Миколаєва, недивлячись на перемогу та великий рахунок, тренер команди ЧНУПМ-Николаев (U-19)» В’ячеслав Мазараті зазаначив, що зі сторони тренерського штабу до гравців команди є багато претензій:

«Несмотря на победу с крупным счетом, со стороны тренерского штаба к футболистам есть много претензий, во многом их игра нас не удовлетворяет. Если они хотят достичь определенных высот в футболе, играть в командах мастеров, то работы впереди еще очень много. Нужно постоянно об этом помнить».

3 лютого на полі спорткомплексу «Заря» пройшла гра «Ольвії» з молодою командою «Торпедо U17».

Арбітрами матчу працювали Зєвакін, Капуста, Піскер, спостерігачем арбитражу — І. Клигін.

Цього разу портовики («Ольвія» весь матч провела удев’ятьох) знову отримали жорстку поразку, пропустивши у свої ворота сім м’ячів, при цьому відповівши супернику лише одним голом.

Команда «Торпедо U17» домоглася перемоги завдяки впевненим діям на полі та постійним атакам воріт «Ольвії».

В першому таймі, після трьох пропущених м’ячів у свої ворота, «Ольвія» згуртувалася і провела гарну атаку, яка принесла команді один єдиний гол (на 33-ій хвилині його забив Ігорь Кузмічев), однак «торпедівці» продовжували наступ, і результатом тайму став рахунок 4:1 на користь «Торпедо U17».

Другий тайм був досить складним. Всі намагання «Ольвії» пробити оборону супротивника закінчувались фіаско, а ось «торпедівці» дарма часу не гаяли, забивши ще 3 голи у ворота портовиків.

 

 

Остаточний результат матчу – 7:1 на користь «Торпедо U17».

Ярослава Шевчук

Нагадаємо, ми писали:
Боролися до останніх хвилин матчу: зустріч футбольних команд «Ольвія» і «Каскад» (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button