Спорт

Боролися до останніх хвилин матчу: зустріч футбольних команд "Ольвія" і "Каскад" (ВІДЕО)

Не потрапили у фінал кубка «Закриття сезону 2018», однак боролися до останніх хвилин матчу: 28 жовтня на Міському центральному стадіоні в Миколаєві футболісти «Ольвії» змагалися з потужною командою «Каскад».

Читайте також:
«Я в восторге от команды»: «Ольвія»
нещадно розгромила «Роллер-центр»
і увійшла до півфіналу Кубку
«Закриття сезону» (ВІДЕО)

Перший тайм матчу розпочався для «Ольвії» легко: майже на перших хвилинах гравці команди вдало пробивають оборону «Каскаду» та відкривають рахунок на свою користь.

Однак «каскадівців» цей гол не дезорієнтував, а, навпаки, став більше спонукати на атаки та продуману тактику, що принесло свої результати: спочатку рахунок вирівнявся, а надалі розрив між командами (не на користь портовиків) ставав все більшим і більшим.

 

«Ольвія» намагалась наздогнати противника, однак ці спроби закінчувались невдало, м’яч вперто не хотів потрапляти до воріт «Каскаду». Результат першого тайму був 4:1.

Другий тайм виявився не менш зухвалим з боку опонентів «Ольвії».

З численних своїх намагань у другому таймі портовики реалізували лише один момент, забивши другий свій гол у цьому матчі. Обидва рази м’яча до воріт супротивника відправив Віктор Ходоровський.

Потужні атаки та сильна оборона — так можна описати в цьому матчі «каскадівців» — це все дало їм можливість забити  ще 2 голи у ворота «Ольвії».

Остаточний результат боротьби за вихід до фіналу «Закриття сезону 2018» — 6:2 на користь «Каскаду».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button