Общество

У Корабельному районі замалювали рекламу нарко-сайтів та просять власників магазинів і приватних домів стежити за ситуацією

Співробітники ТОВ «Миколаївзеленгосп» та громадські працівники, направлені з районного центру зайнятості, 17 та 18 січня провели роботи із обстеження та ліквідації реклами наркотичних речовин на території 28-го та 7 мікрорайонів.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради, співробітниками відділу санітарної інспекції видано 6 приписів про необхідність ліквідації наркотичних написів на фасадах закладів торгівлі.

В ході рейду виявлено та ліквідовано написи за наступними адресами:

— вул. Металургів, 32, 28, 10;

— вул. Глинки, 3, 5;

— вул. Рибна 1/2;

— вул. Самойловича, 5-А, 27;

— вул. Океанівська, 1-Б, 14, 14/1, 14/2, 16/2, 18, 22, 24, 26, 28, 30, 32-А, 34, 35, 36, 38, 38-А, 52, 54;

— пр. Корабелів, 11;

— пр. Богоявленський, 340/1, 340/2

— вул. Попеля, 170

«Адміністрація Корабельного району наполегливо просить усіх власників торгівельних точок та приватних домоволодінь слідкувати за станом фасадів будівель та у разі виявлення на них написів вживати оперативних заходів щодо їх ліквідації.

Порушники Правил благоустрою міста будуть притягатись до адміністративної відповідальності», — йдеться у повідомленні.

в Корабельном закрашивают надписи, рекламирующие наркотики

Раніше ми писали: «Если наша администрация не видит…» — жители Корабельного района недовольны рекламой наркотиков на стенах домов

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Профессия алкаша и наркомана уже не актуальна. Видели уже такое в 90х, спасибо, достаточно. Кому прям "надо" тот найдет, но быть рекламной площадкой для такой гадости, как то стыдно должно быть. Хата с краю - это нормально, но жить ради того чтобы перебежками ночью передвигаться по улицам, боясь всяких отрешенных, которым срочно нужно за что-то купить "лекарств"? Ну должен же быть момент, когда появится желание хоть что-то исправить!

  2. Алкоголизм и наркомания растет в Украине в геометрической прогрессии, заставлять, приучать, садить на иглу - вот задача Американской демократии и Порошенко в Украине.

  3. Администрация Корабельного района в первую очередь должна обязать все Жэки убирать своевременно все надписи касающие распространения наркотиков. и жестко наказывать. А органы полиции , где целые подразделения работают по выявлению наркотиков, куда смотрят? Они же зарплату за это получают. Катастрофа- в нашем районе в районе базара Коралл открыли 2 игровых зала. Рядом муз,школа,Дом культуры .Ау! Люди , Наши дети погибают у нас всех на глазах! Кто ответит за открытие таких заведений?У нас есть власть, которую мы выбирали служить народу ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button