Общество

Рятувальники Корабельного РВ нагадали правила занурення у крижану воду під час святкування Водохрещення

Рятувальники Корабельного РВ у м. Миколаєві ГУ ДСНС України в Миколаївській області застерігають та наголошують, що під час святкування Водохрещення не слід забувати про правила безпечної поведінки при зануренні у крижану воду, аби уникнути трагічних наслідків.

Правила безпечного занурення у крижану воду:

— не проводити купання на не облаштованих для цього місцях;

— не занурюватись надовго у холодну воду, якщо немає попереднього досвіду: перебування в крижаній воді у незагартованих людей може призвести до загального переохолодження організму і погіршення самопочуття;

— не рекомендується занурюватися людям, у яких існують протипоказання, зокрема при запальних захворюваннях носоглотки, серцево-судинної системи, центральної нервової системи, ендокринної, сечостатевої системи, органів зору, органів дихання, тощо;

— не заходьте у воду в нетверезому стані;

— не залишайте дітей без нагляду дорослих;

— до води необхідно підходити в зручному взутті, щоб запобігти втраті чутливості ніг.

Відведене місце для безпечного купання у Корабельному районі буде розташоване на вул. Торговій, у парку «Богоявленському» (джерело).

Шановні жителі Корабельного району! Подбайте про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких, не нехтуйте правилами безпеки під час святкування Водохрещення, а також загальних правил поведінки на воді, в зимовий період. Цінуйте своє здоров`я та життя!

Правила купания на Водокрещение

В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

Нагадаємо, ми писали: З масовим купанням, піснями та народними іграми відзначили у Корабельному районі свято Водохреща в 2018 році (ФОТО, ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Спасибо 5-ой Пожарной части за предупреждение, но как все знают и понимают без последствий там не обойдётся!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button