ОбществоЭкономика

"Хтось купив авто, комусь дуже потрібні були гроші на лікування..." - "океанівцям" продовжують "гасити" борги по зарплаті

Ліквідатор підприємства «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» Ірина Сєрбін повідомила, що станом на 11 січня 2019 року кредиторські вимоги погашено 539 фізичним особам — колишнім працівникам ПАТ «МСЗ «Океан» на загальну суму 50 380 821,90 грн.

Нагадаємо, ми писали:
Работникам николаевского завода «Океан»
начали выплату 92-х миллионов грн
задолженности по зарплате

«…Відверто, я дуже переживала, як то все запуститься, як працюватиме, пам’ятаю, з яким острахом ми відправляли перший платіж, як чекали на перші картки та безліч інших моментів, якими супроводжується весь цей неймовірно складний процес. Все налагоджено та ми впевнено йдемо вперед.

На фото — моя неймовірна і невтомна команда Ощадбанку на чолі з Оленою Дядюренко, з якими ми кожного дня пліч-о-пліч робимо класну справу для океанівців, якою б складною ємоційно вона не була. Я глибоко переконана, що в будь-якій справі, успіх залежить саме від Людей, їх відповідальності і відданості своїй справі…» — написала Ірина Сєрбін, дякуючи працівникам банку.

«Почему бы и нет?», — новые собственники завода «Океан»
о ведении портовой деятельности (ВИДЕО)

«В моменти повного виснаження, зібратися до купи мені допомагають смс та дзвінки від океанівців з радісними новинами: хтось купив комп’ютер, про який так давно мріяв, хтось пральну машинку, хтось авто, комусь дуже потрібні були гроші на лікування, комусь — на погашення кредиту, дехто, хто ще не визначився, кладе кошти на депозит: на навчання дітям, на відкриття власної справи, хтось планує відпочинок, хтось ремонтує житло… Океанівці, витрачайте з розумом! Будьте обережними, і нехай всі Ваші мрії збуваються», — звернулася ліквідатор підприємства до колишніх працівників заводу, розташованого в Корабельному районі міста Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

    1. Эта гнида, никогда и ни в чем не нуждалась! А люди токо щас компьютер купили!!!
      Эта тварь даже деньги выделяемые голландцем на обед, отнял у работя!
      В камеру, чмо метровое! Пожизненно!

  1. то что выплачивают задолженность. это верно на 100%.заводчане получают от 60000тысяч и выше.и слава Богу. это компенсация за те времена. когда с ними расплачивались тюлькой и черным хлебом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button