Спорт

"Ольвія" набирається досвіду: огляд ігор зимової першості міста Миколаєва з футболу 2018-2019 (ФОТО)

У грудні тривають ігри зимової першості міста Миколаєва з футболу 2018-2019.

Команда «Ольвія» (футболісти, що представляють державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) грає у вищій лізі.

Перший свій матч в рамках цих змагань «Ольвія» зіграла 17 листопада з командою «Скіф-Центр». Результат матчу — 8:0 на користь «скіфійців».

«Програли, без питань. Були слабші. Відсутність чотирьох гравців основного складу відчулась на команді на всі 100%. Зізнатися, поразка по грі — заслужена», — прокоментував результат матчу граючий тренер команди «Ольвія» Сергій Катєлін.

Нагадаємо, ми писали восени:
Кубок міста Миколаєва з футболу: «Ольвія» шокувала «Александровича»
і дуже достойно зіграла зі «Скіф-Центром» (ФОТО)

9 грудня на Центральному міському стадіоні пройшов другий для стивідорщиків матч за зимову першість, який також дався складно: на цей раз «Ольвія» змагалася з молодою командою «Стройка-Каскад».

Перший тайм розпочався з активної та наполегливої атаки суперника. Не дивлячись на намагання «Ольвії» відвести від своїх воріт м’яча, «Стройка-Каскад» все ж таки на 6-ій хвилині відкрила рахунок. Однак на цьому наполегливість «каскадівців» не завершилась: невдовзі після першого голу до воріт «Ольвії» потрапив другий м’яч, а через деякий час – і третій. Після цього, хоч перший тайм і пройшов на половині поля «Ольвії», скільки супротивник не намагався знов пробити оборону портовиків, однак більше вдало реалізованих моментів команда «Стройка-Каскад» не провела.

Другий тайм розпочався значно активніше з боку «Ольвії», прослідковувались більш вдалі подачі та атаки воріт їхнього противника, однак і «каскадівці» не гальмували. Не дивлячись на всі намагання «Ольвії», «Стройка-Каскад» виявилась більш спритною та забила у другій половині тайму ще два голи у ворота портовиків.

Остаточний результат матчу — 5:0 на користь команди «Стройка-Каскад».

15 грудня «Ольвія» зустрілась з командою «Вороновка». Для портовиків ця гра виявилась такою ж туманною, як і день, в який проходив цей матч, — команда значно поступилася супернику, закінчивши гру з рахунком 1:5.

В першій половині першого тайму гра проходила досить неоднозначно, явної переваги когось з команд не відчувалось, однак вже на 21-ій хвилині гравці «Вороновки» вдало реалізувавши свої зусилля та відкрили рахунок, а на 40-ій — забили другий гол у ворота «Ольвії».

Другий тайм одразу ж розпочався з яскравого, але, на жаль, єдиного в цьому поєдинку голу у ворота «Вороновки» (відзначився гравець «Ольвії» Віктор Ходоровський).

Такий чудовий старт у цьому таймі давав надії вболівальникам портовиків на зрівняння рахунку і подальшу перевагу, однак цього не відбулося. «Вороновка» виявилась сильним суперником, довівши це ще трьома забитими голами у ворота «Ольвії».

 

22 грудня «Ольвія» змагалась з «Роллер-центром». Гра розпочалась динамічно, кожна з команд намагалася тримати під контролем м’яч та використати максимальні ресурси задля перемоги, однак перший тайм пройшов «по нулях».

У другому таймі команди не менше тримали одне одного у напрузі, але вдало реалізувати момент вдалося лише в кінці матчу команді «Роллер-центр». Остаточний результат матчу — 1:0 на їх користь.

Ярослава Шевчук

Читайте також:
«Ольвія» нещадно розгромила «Роллер-центр» і увійшла до півфіналу Кубку «Закриття сезону» (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button