Спорт

"Я в восторге от команды": "Ольвія" нещадно розгромила "Роллер-центр" і увійшла до півфіналу Кубку "Закриття сезону" (ВІДЕО)

20 жовтня у Миколаєві відбулася спортивна зустріч команд з підприємств, розташованих у Корабельному районі: футболісти, що представляють ГП «Стивідорна компанія «Ольвія», з неперевершеним результатом зіграли матч 1/4 фіналу Кубку «Закриття сезону 2018» (отримавши перемогу над командою «Роллер-центр») та вийшли у півфінал змагань.

Гра розпочалася на великих швидкостях. Бойовий настрій «ольвійців» відчувався протягом всієї зустрічі, а от гравці «Роллер-центру» дуже швидко «розклеїлися».

Приблизно до середини першого тайму мала місце рівноцінна боротьба з гострими епізодами як біля одних, так і біля інших воріт.

Але потім команда «Ольвія» конвертувала свою спортивну злість в очки. Захист противника практично розступався перед яскравими атаками портовиків, які приголомшили своїх опонентів двома голами: спершу забив Ігор Кузмічев, а потім — Сергій Катєлін. Тож, на перерву команди вийшли з рахунком 2:0 на користь представників стивідорної компанії.

У другому таймі продовжилося «побиття» гравців «Роллер-центру». Не встигаючи прийти до тями, вони отримували удар за ударом від «ольвійців», які вражали противника яскравими та потужними голами.

«Ольвія» не зупинялася навіть за рахунку 5:0, продовжуючи боротьбу до останніх секунд матчу.

Відзначились у другому таймі, відправивши м’ячі у чужі ворота, Ігор Кузмічев, Віктор Ходоровський (2 голи), Володимир Зігура.

Варто зазначити, що саме ці команди зустрічаються вже втретє. Перші дві зустрічі увінчалися для стивідорщиків поразками, однак цього разу вони нещадно розгромили гравців «Роллер-центру».

Кінцевий результат гри — 6:0 на користь «Ольвії».

Поділився своїми емоціями від матчу та розповів про перспективи на майбутнє капітан та другий тренер (головний тренер команди — Олег Бородачев) «Ольвії» Сергій Катєлін:

«Четверть финал Кубка «Закрытие сезона» команда, конечно, сыграла отменно, 6 «сухих» мячей забиты были по делу. Команда «Роллер-центр» — хорошая. Мы 2 раза им проигрывали в течении сезонна, но на 3-й раз надоело, уже решили, как говорится, отплатить «по полной».

Сейчас проходим в полуфинал… В этом году мы ничего не завоевали пока, но вот есть надежда завоевать кубок «Закрытие сезона». Сейчас положим все силы, чтобы взять его… Хотя многие говорят, что, если мы закончим пока без призов, это ничего страшного, ведь наша команда первый год играет на большом поле…

Хочу сказать, что ребята все молодцы, сыграли все на отлично, я в восторге от команды:  безошибочно, без провалов 6 голов забили. Хочется, чтобы так и дальше было, ну а там будем видеть. Главное, чтобы оставался настрой, чтобы команда всегда стремилась побеждать.

Скоро мы заявляемся на «Зимнее первенство» в первой лиге… Я, конечно, перед командой буду ставить максимальные задачи. Думаю, нам по силам этой зимой взять первое место в первой лиге…»

Ярослава Шевчук

Нагадаємо, ми писали:
«Ольвийцы» заняли I место в 3-ей лиге летнего чемпионата Николаева по футзалу — 2017

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button