Спорт

Кубок міста Миколаєва з футболу: "Ольвія" шокувала "Александровича" і дуже достойно зіграла зі "Скіф-Центром" (ФОТО)

У жовтні стартував Кубок міста Миколаєва з футболу — 2018.

За умовами, матчі за Кубок міста складаються з двох таймів по 45 хвилин. У разі нічийного результату, команди пробивають серію післяматчевих 11-метрових ударів.

В змаганнях бере участь і команда «Ольвія», більшість гравців якої – робітники державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія», яке розташоване у Корабельному районі міста Миколаєва.

7 жовтня  відбулися матчі 1/8 фіналу Кубку (вища і перша ліга). «Ольвія» зустрілась з командою «Александрович».

 

Матч пройшов у впертій боротьбі, обидві сторони прагнули до перемоги, однак «Ольвія» змогла шокувати «Александрович».

 

Вже в першому таймі матчу портовики почали забивати яскраві голи у ворота свого опонента. Спочатку відзначився Віктор Ходоровський, який відкрив рахунок, а вже через декілька хвилин «ольвійці» змогли подвоїти свою перевагу зусиллями Антона Колихалова, який і надалі на досягнутому не зупинився. Це був справжній «холодний душ» для гравців «Александровича».

Перший тайм у підсумку завершився впевненою перемогою «Ольвії» з рахунком 3:0.

У другій половині зустрічі «Александрович» почав активніше діяти в атаці, однак всі зусилля були даремними: голкіпер «Ольвії» кілька разів рятував свою команду.

«Ольвія» під час гри відзначилась яскравими подачами, які завершувались голами, та незламною волею до перемоги, що принесло стивідорцям чудовий результат — 7:0 на користь «Ольвії».

Відправили м’ячі у ворота суперника в цьому матчі: Колихалов  — 4 голи, Ходоровський — 2; Іосіфов – 1.

Читайте також:
Борьба за победу до последних секунд: в Николаеве прошел
дружеский футбольный матч «Ольвия» — «Гранд» (ФОТО)

А от у чверть-фіналі Кубку м. Миколаєва з футболу команда «Ольвія» зустрілася із срібним призером вищої ліги Чемпіонату міста Миколаєва 2018 року — ФК «Скіф-Центр».

Так, 13 жовтня «Ольвія» не змогла вийти в полуфінал, лише трохи поступившись дуже сильному супернику.

Гравці-«сціфівці» вступили у боротьбу дуже впевнено, більшість атак початку першого тайму проходило біля воріт «Ольвії». Однак портовики достойно відстоювали свої позиції, чіткі розстановки гравців біля воріт захистили від  небезпечних моментів.

Вже всередині тайму тандем «ольвійців» Ходоровський — Колихалов намагався пробити оборону противника, і це майже вдалося, м’яч потрапив до воріт «Скіф-Центру», однак  гол не зарахували, бо м’яч виявився офсайд (поза грою). На цьому гравці «Ольвії» не зупинялись, і вже через декілька хвилин все ж таки Антон Колихалов пробиває оборону противника і забиває гол.

«Скіф-центр» намагався усіма силами вирівняти рахунок, але їхні спроби не мали бажаного результату. Одного разу навіть м’яч влетів у ворота «Ольвії», але знов був поза грою.

Другий тайм проходив не менш потужно. «Скіф-центру» все ж таки вдалося забити гол «Ольвії».

Команди боролися до останнього, аби вирватись вперед, однак рахунок до кінця основного часу гри залишався 1:1.

Остаточно все вирішилося в серії  післяматчевих пенальті. Результат — 5:4 на користь «Скіф-Центру».

«Трохи не вистачило дотримати переможний рахунок. Наша команда дуже пристойно виглядала в матчі зі срібним призером вищої ліги міста Миколаєва 2018 року», — підсумував після гри капітан футболістів «Ольвії» Сергій Катєлін.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button