Общество

"Може, знайдеться той, хто "викине" тебе з роботи": водій "маршрутки" у Миколаєві висадив дитину на півдорозі між зупинками

Голова Миколаївської обласної держадміністрації Олексій Савченко на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» повідомив про те, що на гарячу лінію очільника області стосовно громадського транспорту надійшло звернення щодо водія маршруту №29 (Намив — Кульбакіно), який скоротив свій маршрут, бо в салоні залишилася одна 10-річна дівчинка, та висадив дитину на півдорозі.

“Заявниця звернулась зі скаргою на водія маршрутного таксі № 29 (Миколаїв). 24.09.2018 року о 14:30 10-річна донька заявниці, повертаючись зі школи, сіла в маршрутне таксі №29 (синій колір) на зупинці Театральна. Доїхавши до заводу «Зоря», в маршрутному таксі залишилась лише дитина, водій маршрутки зупинив авто між зупинками » Матеріальні ворота» та «Холодокомбінат», повернув дівчинці гроші за проїзд та повідомивши, що далі не їде, висадив її на узбіччі та поїхав. В цій ситуації дитина дуже злякалась, розплакалась та отримала стрес – через хвилювання ледве пояснила матері своє місце знаходження“ — йшлося в повідомленні.

При цьому губернатор впевнений, що мер міста Миколаєва втрутиться у ситуацію і горе-водія буде звільнено.

«Впевнений, що Олександр Сєнкевич втрутиться у ситуацію, а його підлеглі зроблять все можливе, щоб таких випадків більше не було. Я прошу затямити всіх, хто працює у сервісній сфері Миколаєва та області. Якщо ви хочете заробляти на роботі з людьми – в першу чергу ви самі маєте бути людьми. А якщо ти водій маршрутки, який викидає дитину посеред дороги, аби економити пальне – то може знайдеться той, хто “викине” тебе з роботи» — написав Олексій Савченко у соцмережі.

Нагадаємо, ми писали: «Ударил и выкинул вместе с ребенком», — жительница Николаева просит наказать «маршрутчика», обслуживающего Кульбакино

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Если кому попадётся на маршруте синий автобус типа Газель/Рута, отпишитесь его госномером. Ребёнок с родителем подъедет и распознает в лицо: тот водитель или нет.

  2. А если бы это был бы его ребенок.Чмо дебиль но е.Не государство а чорт зна что....

    1. ПРОДАВЕЦ : /Не государство а чорт зна что..../

      Не пиши глупости. Маршруты частные а не государственные, государство каким боком к этому жлобу?

  3. Маршрутчик конечно тварь, но остальный люди то что!? Никто не в состоянии заплатить за ребенка? Никогда не поверю... жадные твари.. все при чём!!!!

    1. Причём тут заплатить? Ты текст новости вообще читал?!
      1) ребёнок заплатил за проезд сам;
      2) в маршрутке к тому моменту никого не осталось, кроме этого самого ребенка;
      3) и именно поэтому водитель маршрутки высадил ребенка на пол-пути, не доехав до конца маршрута/до остановки, чтобы сэкономить топливо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button