Экономика

Портовики Корабельного разом з владою знов говорили про необхідність будівництва шляхопроводу над залізничним переїздом

5 вересня 2018 року в будівлі адміністрації порту «Ольвія» відбулась нарада щодо альтернативних шляхів розвитку транспортної інфраструктури, а саме доцільності будівництва шляхопроводу на перетині залізничної гілки та автодоріг в Корабельному районі.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомляє
Адміністрація морського порту «Ольвія».

Нарада насамперед була пов’язана з реалізацією Міністерством інфраструктури України пілотного проекту з концесії ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», що за прогнозами консультантів призведе до збільшення пропускної спроможності порту.

Начальник філії «Октябрьск» ДП «АМПУ» Андрій Єгоров зазначив на важливості розвитку припортової інфраструктури Корабельного району м. Миколаєва:

«Всі підприємства морегосподарьского комплексу разом з міською та обласною владою повинні долучитися до реалізації проектів, які покращать транспорті сполучення міста в Корабельному районі».

Володимир Жильников (заступник начальника з розвитку портової інфраструктури філії «Октябрьск» ДП «АМПУ») розповів присутнім про переваги шляхопроводу на перетині залізничної гілки та автодоріг. Повідомив статистичну інформацію, яка стосується кількості вантажного та залізничного транспорту, що прямує до підприємств Корабельного району. Також він зазначив на важливості реалізації інфраструктурного проекту, який в перспективі зменшить негативний вплив на соціально-економічну сферу міста.

Задля ефективного розвитку транспортної інфраструктури в Корабельному районі та міста в цілому, під час наради було розглянуто декілька важливих питань стосовно руху вантажного транспорту через район, які потрібно вирішити у зв’язку з перспективним збільшенням вантажопотоку на одному з головних міських маршрутів.

В нараді взяв участь заступник міського голови Юрій Андрієнко, який зауважив, що питання потрібно вирішувати комплексно, і наполіг на залученні фахівців та виконанні оцінки усіх можливих шляхів вирішення проблемних питань.

Також активну участь у нараді взяли: голова адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Олександр Цуканов, генеральний директор ТОВ «Компанія «Євровнєшторг» Віктор Германчук, заступник генерального директора ТОВ «Компанія «Євровнєшторг» Сергій Гунько, в.о. директора ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» Руслан Олейник, заступник директора з експлуатації та портової діяльності ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» Дмитро Якименко.

«Учасники наради поділилися своїми думками щодо нагальних питань та після тривалих дискусійних панелей одноголосно зазначили, що тільки спільними зусиллями вдасться ефективно розвивати транспортну інфраструктуру міста Миколаєва», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали: Срочно заняться вопросом строительства авто- и ж/д путей к порту «Ольвия» решили по итогам совещания с руководством АМПУ в феврале 2018 года.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. В общем очередная говорильня и все вокруг да около. Конкретных решений снова не приняли, по умничали и разошлись. Тут ведь много времени не нужно, что бы даже начинающему студенту понять как разгрузить на 80% существующую жел. дорогу в Корабельном. Есть как минимум два варианта - 1) Сделать ветку на ст. Жовтневая вокруг Балабановки с восточной и южной стороны. Рядом с ней и объездную автодорогу. 2) Провести ветку через поля от ст. Котлярево (с. Шевченково), опять же с автодорогой рядом. Для нашего района оба варианта приемлемы. Для скорейшего решения вопроса нужно договориться с властью Витовского района, что вполне реально и начать наконец то заниматься делом, а не говорильней. Заодно можно решить и вопрос пригородных пассажирских перевозок в сторону Херсона.

  2. для чего он нужен, эти фуры на малом подьеме буксуют зимой даже перед светофором на Океановской, и вообще нужно пускать их минимум по обьездной вдоль канала потом после Балабановки поворот.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button