ОбществоЭкономика

РТПП Миколаївської області вдячна фахівцям ДП «СК «Ольвія» за організацію прийому бельгійсько-нідерландської делегації

На ім’я керівника ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» Руслана Олейника надійшов лист від Президента Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області (РТПП) Ігоря Катвалюка, в якому від імені РТПП висловлюється вдячність фахівцям підприємства за активну участь в організації прийому делегації бізнесових кіл Бельгії та Нідерландів.

Нагадаємо, що 22 травня поточного року, під час офіційного візиту бельгійсько-нідерландської делегації до Миколаївщини, який відбувався на запрошення Миколаївської обласної державної адміністрації та РТПП, делегація відвідала державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія». Також цього дня було підписано трьохсторонній Меморандум про співробітництво між Миколаївською облдержадміністрацією, ДП «СК «Ольвія» та компанією «Nord Sea Port» (Бельгія / Нідерланди).

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Как это , что вам от этого???
    Придёт инвестор , и скажет : как это ВЫ, такие работящие, круглосуточные специалисты, а получаете такие маленькие зарплаты...
    Вот ВАМ +15% к окладу, за ВАШИ старания, за ваше здоровье и дай Бог таким, как Вы доработать до пенсии... ибо ВАШ "бесценный" труб приносит нам миллионный доход , а в некоторых предприятиях миллиардный!
    Браво , и пусть ВАС Бог бережет ! ( 300$ зп вам предостаточно, учитывая, что "минималка" - 125$ )

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button