Экономика

Держпідприємство "Стивідорна компанія "Ольвія" бере участь у Міжнародній виставці «Інтер-Транспорт»

Сьогодні, 30 травня, у виставковому комплексі Одеського морвокзалу розпочала роботу Міжнародна виставка «Інтер-Транспорт».

В урочистій церемонії відкриття виставки брали участь: заступник Міністра інфраструктури України Віктор Довгань та в.о. голови ДП «Адміністрація морських портів України» Райвіс Вецкаганс.

Виставка «Інтер-Транспорт» традиційно відбувається в рамках ХVII Міжнародного тижня з торгівлі та транспорту, який проходить в Одесі з 29 травня по 1 червня 2018 року. Генеральним партнером заходу в цьому році виступає ДП «Адміністрація морських портів України», координацію здійснює Міністерство інфраструктури України, Міністерство закордонних справ України та Одеська обласна державна адміністрація.

Міжнародна виставка «Інтер-Транспорт»

Ця платформа надає багато різноманітних можливостей для компаній-учасників, а саме: налагодження і підсилення діалогу з партнерами, обговорення реформ та інновацій, налагодження нових контактів.

Міжнародна виставка «Інтер-Транспорт»

В експозиції виставки представлено діяльність компаній з 9 країн світу, серед яких: провідні порти чорноморського регіону, стивідорні компанії, залізниці, експедиторські компанії, виробники обладнання та техніки для портового та складського господарств, лідери в галузі гідротехнічного будівництва та учбові заклади.

В числі постійних учасників експозиції «Інтер-Транспорт» — також ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», з презентацією виробничих потужностей і потенціалу підприємства.

Нагадаємо, ми писали:
ДП «СК «Ольвія» посіло верхні позиції у декількох номінаціях
Національного морського рейтингу України

З інвестиційний потенціалом ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» можна ознайомитись за посиланням:

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

      1. Что чернорот, не похожа на Супрун? Ну не у всех же идеал Баба Яга. Это вы с городовым (скорее одна харя) идеалите могильщиков Украины.

        1. Что ты, проспался, болезный? А то мы уже за твой пердак переживать начали, сезон то в кобелево еще не начался, а ты уже пропал. Недавно новость тут была, как будку твою объявили незаконной и увезли куда-то, бомжуешь поди? Или опять стрелки переводить начнешь?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button