Экономика

ДП «СК «Ольвія» посіло верхні позиції у декількох номінаціях Національного морського рейтингу України

За підсумками ХІ Національного морського рейтингу України – 2017, проведення якого ініційовано журналом «Порти України», ІАЦ «BlackSeaTrans» та підтримане Міністерством інфраструктури України, профільними асоціаціями – «Укрпорт», «Спілка портових операторів», АМЕУ, АМАУ, BINSA, за результатами роботи в 2017 році ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» посіло верхні позиції відразу декількох рейтингів.

Так за досягнення рекордного рівня річної вантажопереробки за всю історію підприємства, що за 2017 рік становив 2 млн 510 тис. 113 тонн та перевищив попередній рекорд на 1,4% (2010 р. — 2475,1 тис. тонн), ДП «СК «Ольвія» здобуло перемогу в номінації «Золота тонна»отримавши пам’ятний знак.

 

«Ця нагорода всього нашого колективу, ЗАВДЯКИ загальній злагодженій роботі в ДП «СК «Ольвія», — зазначив керівник підприємства Руслан Олейник, коментуючи перемогу в номінації «Золота тонна» Національного морського рейтингу.

За обсягами вантажопереробки ДП «СК «Ольвія» увійшло до ТОП-20 стивідорних компаній і терміналів України 2017 року, посівши 16 місце у рейтингу серед 81 компанії.

У номінації «Темпи росту» ДП «СК «Ольвія», з темпом росту 13,4% за 2017 рік, посіло 8 місце рейтингу, що проводився серед 30 крупних компаній галузі, та увійшло до ТОП-10 стивідорних компаній України з найвищими темпами росту.

У номінації «Абсолютний ріст», з результатом 296,9 тис. тонн приросту за 2017 рік, ДП «СК «Ольвія» посіло 9 місце рейтингу та увійшло до ТОП-10 стивідорних компаній України з найвищим річним приростом вантажопереробки.

Нагадаємо, ми писали:

Итоги года на государственном предприятии «СК «Ольвия»: года, который принес «Золотую Тонну»,
много позитива и заслуженных побед;

ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» увійшло до ТОП-5 державних стивідорних компаній України 2017 року;

Близько 200 мільйонів гривень сплатило ДП “Стивідорна Компанія “Ольвія” до державного бюджету у 2017 році

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button