Экономика

Нові підходи та можливості: керівник ДП «СК «Ольвія» взяв участь у круглому столі з розвитку підприємництва в Миколаєві

25 січня в Регіональній торгово-промисловій палаті Миколаївської області (РТПП) відбувся круглий стіл на актуальну тему «Розвиток підприємництва в Миколаєві: проблеми, нові підходи та можливості в 2018 році».

У заході брали участь: в.о. міського голови — секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова, Президент РТПП Ігор Катвалюк, депутат Миколаївської міської ради Олександр Бернадський, представники виконавчих органів Миколаївської міської ради, а також представники підприємств міста та області. Зокрема, було запрошено і керівника ДП «СК «Ольвія», розташованого у Корабельному районі міста Миколаєва, Руслана Олейника.

На заході було презентовано Програму розвитку малого і середнього підприємництва у м. Миколаєві на 2018 рік. Основними індикаторами оцінки ефективності Програми, як повідомила директор департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради Тетяна Шуліченко, є: кількість створених підприємств, кількість створених робочих місць та податки, що будуть надходити від суб’єктів господарювання до бюджету міста.

Разом з представниками підприємств та організацій м. Миколаєва Тетяна Казакова обговорила умови розвитку підприємництва у місті, просування місцевого бізнесу в інших країнах, а також відповіла на питання присутніх.

Підприємці окреслили головні проблеми, з якими сьогодні стикаються у процесі своєї діяльності, а саме: встановлення ставок місцевих податків, затягування процесу продовження оренди комунального майна у органах виконавчої влади, налагодження та укріплення міжнародних зв’язків, залучення нових інвестицій, зменшення робочих місць.

Секретар міської ради нагадала присутнім, що право самостійно встановлювати місцеві податки та збори надано органам місцевого самоврядування та закликала підприємців брати активну участь у обговоренні цього питання.

Нагадаємо, ми писали: Итоги года на ГП «СК «Ольвия»: года, который принес «Золотую Тонну», много позитива и заслуженных побед

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button