Экономика

Більше 150 ведучих компаній з 20 країн, у тому числі і ГП "СК "Ольвія" - учасники транспортного форуму 2017

Сьогодні, 27 вересня 2017 року, у виставковому залі Одеського Морського вокзалу відбулося урочисте відкриття Міжнародного Чорноморського Транспортного Форуму 2017, участь у якому приймає і державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване у Корабельному районі міста Миколаєва.

Про це повідомили на офіційному сайті держпідприємства «СК «Ольвія».

Транспортний Форум, який об’єднав в собі декілька професіональних виставок: 20-у міжнародну виставку по транспорту та логістиці «ТрансУкраїна 2017», міжнародну спеціалізовану виставку «ТрансРейл Україна 2017» та інші, — це ефективна площадка та чудова можливість для організаторів та учасників поділитися набутим досвідом зі своїми колегами, знайти потенційних інвесторів та закріпити багатосторонні ділові зв’язки.

Залучення інвестицій — один із пріоритетів Уряду. Заступник
міністра економічного розвитку і торгівлі відвідав порт «Ольвія»

У Форумі, який проходитиме протягом трьох днів (з 27 по 29 вересня 2017 року), приймають участь представники більше ніж 150 ведучих компаній та спеціалізованих підприємств з України, Білорусі, Азербайджану, Грузії, Латвії, Греції, Туреччини, Іспанії, Бельгії, Франції, Італії, Австрії, Німеччини, Голландії, Англії, Китаю та інших країн.

Багатогранність та різноманітність учасників цього форуму в подальшому вплине на створення нових ідей на благо розвитку транспортно-логістичного бізнесу.

Нагадаємо, ми писали:
Рекорд з вантажопереробки за 15 років встановило ДП «СК «Ольвія» за підсумками серпня-місяця

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. Ну вот еще, какие то люди....речь идет о миллиардных прибылях капиталистам, а людей нарожают еще, так что все чики пики, олигархический капитализм называется.

      1. вот здесь я с тобой согласен на 100 % ...
        капитализм - человек человеку волк !!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button