Экономика

З різних портів Корабельного зібралися на розширене засідання Ради СМП "Ольвія" задля вирішення інфраструктурних проблем

Сьогодні, 20 липня 2017 року, відбулося розширене засідання Ради спеціалізованого морського порту «Ольвія», у якому взяло участь керівництво ДП «СК «Ольвія».

До участі у засіданні були запрошені керівники ТОВ «МСП Ніка-Тера», ТОВ «Аскет Шиппінг», ТОВ «Єврозовнішторг», ТОВ «ТрансЮкрейн», ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» та перший заступник голови адміністрації Корабельного району Олександр Гвозденко.

Згідно з порядком денним засідання, обговорювалися питань щодо поточного стану портової інфраструктури, проблемні питання, пов’язані з використанням припортової інфраструктури (під’їзних автомобільних та залізничних шляхів), та можливі варіанти їх вирішення.

Мэр Сенкевич на карте показал, где городская власть планирует
строить объездные дороги к портам в Корабельном районе (ВИДЕО)

В рамках засідання керівник ДП «СК «Ольвія» Руслан Олейник доповів про хід реалізації пілотного проекту концесії ДП «СК «Ольвія», зазначивши наступне:

«Роботу над проектом концесії здійснює Проектний офіс з питань державно-приватного партнерства в інфраструктурі «SP³ILNO». На даному етапі міжнародними консультантами, призначеними Європейським банком реконструкції та розвитку, розроблено пре-ТЕО проекту, на підставі якого визначено 3 перспективні варіанти для реалізації проекту концесії. На сьогоднішній день триває робота щодо підготовки ТЕО проекту, яку планується завершити до кінця серпня поточного року».

За результатами засідання було прийняте рішення про формування заходів щодо подальшого розвитку припортової та портової інфраструктури з урахуванням пропозицій, наданих учасниками сьогоднішнього засідання.

Нагадаємо, ми писали: «Ольвия»: привлекательность — в универсальности. О концессии в портах из первых уст: что говорят менеджеры проектов

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button