Экономика

В ОГА за участю портовиків з Корабельного радилися з питань залучення приватних інвестицій для розбудови інфраструктури

21 червня керівник державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» Руслан Олейник взяв участь у нараді з питань залучення приватних інвестицій для розбудови інфраструктури на засадах державно-приватного партнерства, яка відбулася в Миколаївській обласній державній адміністрації за участю заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайла Тітарчука.

Нарада проходила під головуванням заступника голови облдержадміністрації Олександра Кушніра за участю: начальника відділу державно-приватного партнерства департаменту залучення інвестицій Мінекономрозвитку Ірини Новікової, директора департаменту економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації Марини Васильєвої, головного інженера Філії «Октябрьск» ДП «АМПУ» Володимира Жильникова та генерального директора ТОВ «Порт Очаків» Віктора Сапеги.

В ході наради Русланом Олейником було презентовано перспективні напрями розвитку ДП «СК «Ольвія» та інвестиційні пропозиції для реалізації на засадах державно-приватного партнерства, які включено до затвердженого Мінінфраструктури Стратегічного плану розвитку підприємства, — повідомляє прес-служба ДП.

«Ольвия» — зона развития». Мэр считает, что лучше развивать
порт в Корабельном районе, чем решать проблемы вокруг НМТП (Видео)

Після обговорення презентованих проектів відбувся візит учасників наради на територію ДП «СК «Ольвія» з метою ознайомлення з діяльністю стивідорної компанії та огляду перспективних зон розвитку порту.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо: раніше мер Миколаєва Сєнкевич показав на мапі, де саме міська влада планує будувати об’їздні дороги до портів у Корабельному районі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button