Общество

Суд розглядає законність рішення міськради про зонування, яким під забудову та торгівлю попадає ліс «Маяк», береги і т.д.

13 червня в Миколаївському окружному адмінсуді відбулось друге засідання у справі про скасування  Рішення Миколаївської міської ради від 11.08.2016 щодо зонування міста, яке суперечить Генеральному плану міста.

Як повідомив громадський активіст Ігор Дерев’янко, для громадського контролю на судове засідання прийшли активісти, ветерани війни на Сході.

«Я беру участь у якості третьої особи від громадськості. Адвоката правозахисної організації «НАШЕ ПРАВО» Сашка Скотнікова теж залучено у процес.

Нагадаємо, що відповідно до «зонування» під забудову та торгівлю попадають береги, сквер «Спортивний», дитячі санаторії та табори, ліс «Маяк» тощо…. Хитрий спосіб узаконити «дерибан» народної землі для «спритників».

Дивує запал юриста міськради у справі відстоювання зонування, що суперечить інтересам містян», — повідомив Ігор Дерев’янко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Правильно, нечего застраивать зеленые зоны! Привыкли чиновники обходить закон или нагло нарушать его, наполняя свои карманы. В европейских странах за это уголовная ответственность, а у нас привыкли ничего не бояться и застраивать своими особняками и рыгаловками. Скоро отдохнуть будет негде.

  2. Поживём увидем. Главное чтобы не было как в Крыму: очистят территорию от мелких предпринимателей и мелких частных владельцев, а после приходит новый хозяин-монополист и устраивает свою грандиозную стройку. Такое называется просто: передел собственности. Будем надеяться что такого не будет и все будут соблюдать закон.

    1. Все залежить від нас самих. Будемо слідкувати за за законністю та відстоювати свої права, буде все гарно. Припинемо активність, звісно усілякі Чайки-Пилипаси все приберуть до рук.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button