Экономика

Під час круглого столу з міжнародною спільнотою представник ДП "СК "Ольвія" презентував рішення "E-PORT"

31 травня, в рамках ХVІ Міжнародної виставки-конференції «Інтер-ТРАНСПОРТ», відбувся круглий стіл «Автоматизація та управління портом: бухгалтерський облік, електронний документообіг, портова логістика, закупівлі та зв’язок із ProZorro» за участю керівника відділу інформаційних технологій ДП «СК «ОЛЬВІЯ» Руслана Сагана.

В ході круглого столу було представлено рішення системи E-PORT з використанням платформи планування ресурсів підприємства в «СК «Ольвія». Руслан Саган виступив з презентацією щодо цілей створення, можливостей і переваг системи E-PORT. Він розповів про роботу електронної системи, її інтеграцію з Укрзалізницею та системою публічних закупівель ProZorro.

На сьогоднішній час інформаційна система «E-PORT» працює на ДП «СК «Ольвія» у тестовому режимі. Всі операції складського обліку та портової логістики ведуться за допомогою програмного комплексу української розробки IT-Enterprise. Триває підключення до системи експедиторів та інших суб’єктів господарювання, що ведуть свою діяльність на території підприємства.

Нагадаємо, ми писали: ДП «СК «Ольвія» знов заощадило завдяки використанню системи ProZorro на закупівлі нової техніки (відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. не .. ну новость конечно окуенная !!!
    даже " Вашингтон Пост" , " Таймс" , "Зюддойче Цайтунг" и "Шпигель " об этом в захлёб пишут !!
    вот это это - СОБЫТИЕ !!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button