Общество

Учні з Корабельного району перемогли у регіональному турнірі дебатів

«Учні нашої школи здобули перемогу у регіональному турнірі дебатів за проектом «Молодь дебатує», — повідомила до редакції «Корабелів.Інфо» директор школи № 29 Лариса Анатоліївна Грицюк. — Двоє з них представлятимуть Миколаїв на всеукраїнському етапі конкурса».

25 листопада в Миколаївському науково-методичному центрі відбувся регіональний етап проекту «Молодь дебатує». В турнірі взяли участь 8 учнів та учениць двох навчальних закладів м. Миколаєва — ЗОШ № 29 та ЗОШ № 22.

Темою дебатів стало важливе і невирішене в нашому місті на сьогодні питання: «Чи потрібно покладати відповідальність за проблему із бродячими собаками тільки на місцеву владу?»

В дебатах від  школи  № 29 брали участь четверо учнів 10 і 11 класів: Тютюнник Іван, Авдалієва Аміна, Мальований Роман і Гелета Віолетта.

Школярі продемонстрували значну ерудицію і обізнаність у проблемі, з якої дебатували.

Оцінювало учнів поважне журі: Володимир Михайлович Заєць (експерт з методики дебатів, вчитель німецької мови Миколаївської ЗОШ № 1), Лариса Миколаївна Майборода (методист НМЦ з історії), Гращєнкова Ірина Олександрівна (заслужений вчитель України, вчитель правознавства Миколаївського юридичного ліцею).

 

За результатами двох дебатів у півфіналі в Харкові Миколаїв представлятимуть: Тютюнник Іван і Гелета Віолетта.

Особливу вдячність за небайдужість до долі миколаївської освіти і допомогу в проведенні регіонального етапу проекту «Молодь дебатує» учні і вчителі школи № 29 висловлюють директору Миколаївського науково-методичного центру — Тарасовій Ользі Володимирівні і директору Миколаївсього Будинку вчителя — Кухаренко Зої Сафронівні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button