Общество

Апеляційні скарги Пеліпаса та Бабенка щодо урочища «Жовтневе» ("Маяк") залишені без задоволення

9 листопада апеляційний суд Миколаївської області у складі колегії суддів Темнікової  В.І., Данилової О.О., Прокопчук Л. М. повернув у власність держави ділянки в урочищі «Жовтневе» (у народі — ліс «Маяк» — прим. ред.), — повідомив прес-секретар апеляційного суду.

Цивільна справа за позовом прокурора Корабельного району м. Миколаєва в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації, державного підприємства «Миколаївське лісове господарство» до Миколаївської міської ради, Ніколаєва Руслана В’ячеславовича, Пеліпаса Олексія Олександровича, Бабенка Віталія Анатолійовича (за участю третіх осіб, які не заявляли самостійних вимог щодо предмета спору, — Реєстраційної служби Миколаївського МУЮ Миколаївської області, Пересунька Руслана Вікторовича) про визнання незаконними та скасування окремих пунктів рішень Миколаївської міської ради, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, скасування запису про право власності на земельну ділянку та витребування земельної ділянки із незаконного володіння була розглянута Корабельним районний судом м. Миколаєва 15 серпня 2016 року і судове рішення постановлене на користь позивача.

Відповідачі Пеліпас О.О. і  Бабенко В.А. на рішення Корабельного районного суду м. Миколаєва від 15 серпня  2016 року подали до апеляційної інстанції скарги, в яких просили його скасувати.

Всебічно розглянувши справу у відкритому судовому засіданні, в якому взяли участь як учасники процесу, так і громадські активісти, колегія апеляційного суду вирішила: апеляційні скарги відповідачів у цивільній справі відхилити, а рішення Корабельного районного суду м. Миколаєва про повернення майна у власність держави – залишити без зміни.

З ухвалою апеляційного суду Миколаївської області у цій справі можна ознайомитися в Єдиному Державному Реєстрі Судових Рішень після її виготовлення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button