Общество

Оголошено план «Перехоплення» після стрілянини у центрі Корабельного району

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників та розшукують автомобіль, на якому вони пересуваються.

Двоє невідомих, вчинивши стрілянину у Корабельному районі Миколаєва, втекли з місця злочину на автомобілі. Поліцейські оголосили план «Перехоплення» та розшукують злочинців.

5 жовтня, близько 20:00 год., на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по пр. Богоявленському, поблизу супермаркету «Фуршет», відбувається бійка та застосовується зброя.

«За попередніми даними, правоохоронці, знаходячись поза службою, щоб не допустити порушень публічного порядку, втрутились у бійку між невідомими, під час якої їм було спричинено вогнепальні поранення. Потерпілі з вогнепальними пораненнями ноги та черева доставлені до медичного закладу», — повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

У той же час, у прес-службі Управління поліції охорони (чиї співробітники, знаходячись поза службою, постраждали від зловмисників) пояснюють, що правоохоронців було поранено з травматичної зброї. 25-річному співробітнику вилучали пулю з ноги (з області коліна), у 22-річного поліцейського пуля пройшла по дотичній в районі ребер, залишивши на тілі гематому. 

Двоє чоловіків, один з яких стріляв, зникли з місця події на автомобілі «Daewoo-Lanos» сірого кольору. Введено в дію план «Перехоплення», поліцейські розшукують злочинців, встановлюють обставини інциденту та його очевидців.

Разборки у «Фуршета» в Корабельном переросли в стрельбу.
В чужом конфликте пострадал сотрудник полиции охраны

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Тривають слідчо-оперативні заходи.

Поліція звертається до громадян, які стали свідками скоєння вказаного злочину, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Янтарна, 64, або за телефонами (0512)25-20-02, 102.

Нагадаємо, ми писали: «Гупало нормально, вряд ли это «резинка». ВИДЕОзапись с места стрельбы на остановке в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button