Экономика

"Новий-старий керівник Руслан Олейник повернув порт "Октябрськ" до життя", - міністр інфраструктури відвідав підприємство

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян написав на своїй сторінці у facebook про перші підсумки свого візиту до Миколаєва, що відбувся у середу, 17 серпня.

Зазначивши, що громадськість незадоволена низьким темпом виконання дорожно-ремонтних робіт, міністр повідомляє:

«Переговорив з колективом облавтодору і служби автомобільних доріг. Прикро вражений їх пасивністю і очікуваннями, що хтось за них повинен вирішувати і працювати. Так діла не буде! Не зміняться — ми краще звільнимо усіх і навчимо за рік студентів, аніж будемо перенавчати п’ять років тих, хто «звикли так завжди робити».

В повідомленні йдеться і про перевірку роботи вагових комплексів:

«Їх поки що мало, але їх робота дає результат. Домовилися, що й область підключиться до закупівлі і встановлення стаціонарних ГВК».

Міністр відвідав набережну Миколаєва, де спільно з керівником Адміністрації річкових портів запустили в рейс чергове відремонтоване пасажирське судно. Цього року таких відреставрованих теплоходів буде чотири.

Владимир Омелян в СМП "Октябрьск"

Крім того, відвідали порт «Октябрськ», розташований в Корабельному районі міста.

визит министра в СМП "Октябрьск"

«З приємністю помітив, що новий-старий керівник Руслан Олейник повернув його до життя. Сподіваюся, що його призначення директором порту, як переможця кадрового конкурсу, швидко погодить облдержадміністрація, і він повноцінно приступить до роботи», — зазначив міністр інфраструктури.

Найкращою визнана конкурсна пропозиція Руслана Олійника
— Мінінфраструктури визначилось з керівником порту «Октябрьск»

«Поза цим, головна наша цінність — люди. Сьогодні спілкувався з десятками. Сумних, подекуди злих на реальність, але всі вірять і готові йти разом до успіху…

Всі готові підтримати, допомогти, сприяти. І не лише заради доріг, портів чи іншої інфраструктури. Коли бачать, що політики тримають слово, роблять справу і люблять Україну…

Все в нас буде добре! Головне в це вірити і працювати по правді, без фальші» — впевнений Володимир Омелян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Ой насмешил)))))))),надо было ему на пятиминутке поприсутствовать и послушать ,как возмущаються люди и как ведет себя хамовское начальство!!!!!

  2. Что значит Олейник вернул порт к жизни? Это как? Он в составе руководства стивидорки уже 2 года, а значит и на нём лежит ответственность за всё то, что тут происходило. Почему министр назвал его директором порта? Такой должности не существует и не существовало никогда. Есть директор государственного предприятия (стивидорной кампании), есть начальник администрации порта. Это две разные должности на двух разных предприятиях, а министр свалил всё в кучу. Это говорит только о том, что нифига он не понимает. По сути, он очень далёкий человек от морской отрасли, как и от всего транспорта. Всю свою короткую жизнь работал в министерстве, и никогда не трудился на производстве. Не будет с него толку

    1. Егоров ты что ли пишешь.? Только у тебя больная реакция на то что кого то директором порта назвали, ты даже запрещаешь писать себя начальником филиала только порта. Проффесор. Пусипаки чего молчат и не требуют Шурика Дубину с его подстилками вернуть не все бабло украл еще немножко осталось.

  3. Может хватит уже хвалить этого олейника, порт пустой, работы ноль, задолбали уже писать про него заказные статьи!

  4. Ирина Харченко:

    Руслан Миколаєвіч!, бажаю Вам сили і мужності, а також натхнення і чудових досягнень в справі відродження рідного міста!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button