Без рубрикиСуспільство

Юлія Міскевич (вдова вбитого підприємця): "Та людина, яка стріляла йому в спину, - просто виконавець"

Вдова вбитого у середу, 10 лютого, миколаївського підприємця  Петра Барашковського 
Юлія Міскевич , голова  ГО “Самопоміч”   у Миколаєві,  назвала ім’я того, хто, на її думку, причетний до вбивства її чоловіка.

Про це вона написала на своїй сторінці в  Facebook :

Безіменний

…Та людина, яка стріляла йому в спину-просто виконавець. Головна дійова особа-це  Михайло Тітов  на прізвисько «мультик». Це черговий злочин, який залишиться нерозкритимним. Бо керівництво вже поліції (а це той самий склад, що й був у міліції), абсолютно не здатне розкривати подібні злочини. А не спроможні саме тому, що вони породили цього Монстра. Я неодноразово заявляла про погрози вступників на адресу моєї родини, але мене просто не чули. Я била в усі дзвони,але мабуть для когось гроші не пахнуть… Я намагалася діяти самостійно,я намагалася завадити мультику в налагоджуванні його бізнесінтересів. Я намагалася перекрити йому потоки грошей з таких „тем“, як КП «Ритуальні послуги», «УкрСпецТранс» (ІнформРесурси), Центральний ринок, Челентано, сміттєзвалища міста і багато чого ще… Але мене «великі боси міста» просто не бажали чути… Тепер пожинайте свої плоди… Комусь мультик зухвало палить машини за «згрішення перед царком», а до когось то приходить на день народження і дарує подарунки, але це доти, поки ви в «фаворі перед його величністю ». Але пам’ятаєте-посієш вітер, пожнеш бурю…

Нагадаємо, Петро Барашковський   був убитий увечері  10 лютого біля свого будинку на вулиці Космонавтів.  Невідомий кілька разів вистрілив у Барашковського, а коли той уже лежав на землі, зробив кілька контрольних пострілів у голову.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button