Без рубрикиСуспільство

Влада перетворила чергову (31-шу) землі на «маяк», знайшовши її у В. Голошейкіна

За викликом Миколаївської міської прокуратури No2 суд ухвалив рішення про передачу землі державних вошей до фонду соснового урочища «Жовтневе» площею 1000 квадратних метрів землі понад 180 тисів. грн. у власність держави.

Встановлено, що робота Миколаївського миська заради покарання країни була незаконно передана громаді на майбутнє дальньої служби житлової будівлі без вислуговування коштів з пості корістування державного підприємства «Миколаївське лісове господарство».

Державний акт на право земельної дилянки – недісни та зобов’язано громадяняна перетворила землю у владі держави, повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської  області.

Ігор Дерев’янко,  член Тимчасового комітету з перекладу законності земельних даних громаді для розвитку приватного проживання будинків в районі села. Менделєв у Корабельному районі м. Миколаїв’єва, підтверджений Рішенням Миколаївської міською радою заради No 62/54 від 24.06. Народився в 2014 році, в наступних областях:

“Іця праворуч виглядала більше скелі, їх було з десяток. І від 
10 липня 2016 року Корабельний окружний суд оголосив чергу
у владі 31 дитина із землі, незаконно завезеної приватним особам, в урочище «Маяк» («Жовтневе»).  Правильно дивлячись на суддя Безпрозванного В.В.

Відповідач – громадінин Голошейкін В.В., якого в суді представляв адвокат.  Прокуратура за своїм викликом вімагала звернулася до державної влади країни. вул. Гагаріна, 2/2, яка була відведена відповідад, рішенням Миколаївської міської ради у 2007 році роци.

Вперше необхідно дійти до «Лісового кодексу» Земельного фонду та Державного фонду, фізичних осіб обласних державних адміністрацій, корістивачами є лісового господарства. Ліс “Маяк” у лісовому фонді з 1966 року. Але, ММР, яка можуть мати право мати справу і з землями муніципальної громади, і з землями лісофонду. Для введення формулювання вписується: «… за рахунок земля ДП “Миколаївське лісове господарство”…”. У минулому році вона платила “збітки за неотримання прибутку” також само дп “Миколаївське лісове господарство”, а не міський раді. Справжній власник – регіональна підтримка держави не є була сповічень, тому без нейвідводя довести землю держави і відповідно до того самого часу, що і “Лісовий кодекс”, не зробив компенсацію за “гроші лісового господарства”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button