Общество

На стоянці «Таврії В» водій «Ford Fusion» наїхав на 4-річну дитину

20 серпня 2012 року о 12.15 годині в м. Миколаєві на території стоянки «Таврія В» по проспекту Жовтневому в районі буд. № 234-В, водій автомобілю «Ford Fusion» рухаючись по території стоянки, допустив наїзд на 4-річну дитину-пішохода, який перетинав територію паркувального майданчика в районі пішохідного переходу.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди дитину з травмами було госпіталізовано до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Шановні водії! Державтоінспекція Миколаївської області переконливо просить Вас бути гранично уважними на дорогах, особливо при проїзді поблизу шкіл, в місцях, де встановлений знак «Діти», в районі зупинок громадського транспорту, близько житлових мікрорайонів, місць масового відпочинку Вам необхідно знизити швидкість і бути уважними.

Шановні дорослі, батьки! Щодня нагадуйте дітям про необхідність дотримання Правил руху, про небезпеки на дорозі. Не залишайте дітей без нагляду на вулиці, не дозволяйте їм гратися поблизу проїжджої частини. Позначте дітям безпечний маршрут до школи і додому!
Державтоінспекція Миколаївської області бажає Вам щасливих і безпечних доріг!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button