Блоги

"Зонування" Миколаєва - антинародне і на користь "дерибанщикам"

Про необхідність скасування «зонування» міста Миколаєва

«Зонування» міста Миколаєва, яке затверджене рішенням Миколаївської міської ради від 11.08.2016 № 6/3, — АНТИЗАКОННЕ і повинно бути скасованим! Воно було прийнято складом ради, переважну більшість в якій складають перефарбовані члени «Партії Регіонів» («Опозиційний Блок», «Наш Край»….), депутатами, які багато років брали участь у привласненні земель міста.

«Зонування» прийнято у такій формі, щоб надати «минулим числом» псевдозаконності «дерибану» комунальної та державної землі і надалі продовжити справу привласнення в інтересах «обраних» за рахунок народу.

Чому «зонування» АНТИЗАКОННЕ?

Окрім того, що воно суперечить Генеральному плану міста, от декілька прикладів, де його недолугість кидається в очі. Фото 1 – парк «Спортивний» (по вул. Спортивній):

Фото 2 – відповідно до «зонування» парк «Спортивний» вже зона «Ж-4» (житлова та громадська забудова) і відповідно може бути знищеним:

Фото 3 та 4 – сквер на честь заснування Миколаєва (ріг пр. Миру та пр. Богоявленського):

 

Фото 5 – цей сквер на Генеральному плані ще є сквер. Фото 6 – сквер «зоновано» вже, як «Г-6» (торгівельна зона»). Що не дивно, бо з скверу фірма «МАР-1» (власники Пелипас-Бергман (друзі та родичи мера Чайки)) влаштували ринок:

 

Фото 7 – зелена зона на місці колишнього могильника худоби (ріг пр. Богоявленського та вул. Кузнечної), де ховали у відкритий спосіб худобу, що померла від страшних інфекційних хвороб, які є небезпечними на протязі десятків – сотні років. А згідно «зонування» (також дивитись Фото 6) це вже зона «В-5» (промислова зона) і відповідно може забудовуватися. Розриття могильника може призвести до спалаху смертельних епідемій.

Я вже не кажу про сосновий гай «Жовтневий» (ліс «Маяк») поруч вул. Менделєєва. Його «зоновано», як «Ж-1» (садибна забудова). Але десятки судових рішень, в тому числі і Верховного суду України доводять, що це лісовий фонд, який належить Державі і місто взагалі не має право розпоряджатися цією землею. Хоча землі в лісі вспіли загарбати «великі люди»…..

Суд розглядає законність рішення міськради про зонування,
яким під забудову та торгівлю попадає ліс «Маяк», береги і т.д.

26.07.2017 року о 11-20 год. в Миколаївському окружному адміністративному суді, суддя Марич Є.В. (вул.Декабристів, буд. 41/10, територія колишньго заводу «КРИСТАЛ», вхід з вул. Погранічної, між неробочим цехом та СТО) відбудеться судовий процес за позовом прокуратури до Миколаївської міської ради про скасування АНТИЗАКОННОГО рішення ММР від 11.08.2016 № 6/3 щодо зонування міста, яке суперечить Генеральному плану міста.

Мене залучено у процес в якості третьої особи.

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button