Общество

Кампанія декларування доходів: перші підсумки від податківців Жовтневого району

Жовтнева ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує, що кампанія декларування доходів, отриманих протягом 2015-го року, триватиме до 30 квітня 2016 року.

За два місяці деклараційної кампанії до податкової інспекції подано 234 декларації про майновий стан та доходи, що складає 7,7 % від загальної кількості декларантів, що мають обов’язок відзвітуватися про отримані доходи минулоріч. З них 217 декларацій подано одноосібниками, 14 – спадщина, 2- від продажу рухомого майна та 1- з ознакою інші доходи.

За оперативними даними станом на 1 березня поточного року загальна сума доходів, відображених у податкових деклараціях, громадянами складає 2814,93 тис.грн., податку на доходи фізичних осіб – 239,4 тис.грн., військового збору – 42,2 тис.грн.

Активний перебіг деклараційної кампанії вбачається лише в Бармашівській (32,5%) та Партизанській (11,3%) сільських радах Жовтневого району.

Взагалі не подано жодної декларації одноосібниками Шевченківської (755 громадян, що отримали дохід від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власній або орендованій земельній ділянці ), Первомайської (283 таких громадянина), Зеленогайської (253 відповідно) та Грейгівської (208 відповідно) сільських та селищних рад. Податківці будуть вдячні керівникам сільських громад за допомогу в залученні до декларування даної категорії громадян, тому що від успішного проведення деклараційної кампанії залежить збільшення дохідної частини бюджетів сільських рад.

Жовтнева ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області повідомляє, що в рамках проведення кампанії декларування доходів громадян виїзні прийоми відбудуться: 4 березня 2016 р. – в Воскресенській, Грейгівській, Калинівській, Михайло-Ларинській, Мішково-Погорілівській та Пересадівській сільських та селищних радах, 11 березня –  в Новомиколаївській, Партизанській, Первомайській та Бармашівській сільських та селищних радах, 18 березня – в Полігонівській та Зеленогайській сільрадах. Громадяни матимуть можливість отримати консультацію, заповнити декларацію, сплатити суму податку до каси сільської ради в один день, не виїжджаючи до районного центру.

Податкова інспекція запрошує мешканців району не залишати подачу декларацій на останні дні кампанії. Тим більше, що це можна зробити після роботи, оскільки податкова інспекція працює за подовженим графіком (у будні дні з 9:00 до 19:00) і в суботу (з 9:00 до 16:00).

Дякуємо за вчасно подану декларацію!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button