ТОП-11 популярних товарів для тварин 2022

Чим порадувати і покращити життя чотирилапого друга? Сьогодні на ринку представлена ​​маса товарів для собак та котів – дізнаємося, які обрати в подарунок своєму вихованцю або другу, у якого є домашня тварина.

Що потрібно кожному хвостатому улюбленцю?

До ТОП першочергових товарів для собак та котів, які продає будь-який інтернет магазин для тварин, входить нашийник, повідець, переноска, корм тощо. Але ці речі дуже очевидні, тому є у кожного. А наведені нижче штучки дуже корисні, при цьому є не у кожного собачника чи кошатника.

Собачий пандус

Якщо вихованець нещодавно захворів і отримав проблеми з суглобами, а може, переступив позначку поважного віку, його не варто позбавляти радості прогулянок. Беріть собаку з собою в машину, але полегшіть стрибки в салон авто. З цією метою створені міцні та надійні пандуси. Такий пандус буде корисним навіть удома, наприклад, щоб полегшити стрибки на ліжко або в басейн.

Металева клітка

Не поспішайте обурюватись. Замикати собаку в клітці зовсім не потрібно. Клітку можна використовувати по-різному:

  1. Облаштувати з її допомогою особистий простір тварини чи спальне місце.
  2. Утримувати в ній улюбленця при знайомстві з іншими тваринами.

Питні фонтанчики

Свіжу воду люблять не лише люди, а й абсолютно всі тварини. Встановіть фонтанчик, в якому циркулюватиме свіжа вода і пес або кіт завжди буде жадібно з нього пити. Особливо фонтанчик допоможе, якщо тварина не дуже вітає воду з мисок і намагається напитися з калюжі, раковини або ванної.

Ласощі для маскування ліків

Потрібно дати пігулку улюбленцю? Пам’ятаєте, як у «Пригодах Шурика» собака виплюнула пігулки з ковбаси? Щоб цього не відбувалося, варто купити спеціальні маскувальні смаколики – в них передбачено місце під таблетку або капсулу.

Курточка від тривоги

Собака чи кішка боїться грому та блискавки? Для тварин з такою проблемою вигадали спеціальну курточку. Відгуки покупців запевняють, що вона справді допомагає тварині спокійніше пережити грозу, салюти та інші гучні звуки.

Силіконова щітка

Цією щіткою не вичісують шерсть. Вона допомагає стимулювати ріст шерсті і не дає їй сплутуватися. Корисна річ як для власників собак, так і для котів.

Контейнер з мисочками

Якщо вам набридло використовувати звичайний пакет із кормом при кожному годуванні, можна придбати спеціальний контейнер під сухий корм. Нагорі біля кришки можна встановити пару мисок. І корм поряд, і улюбленцю не потрібно надто низько нахилятися, щоб перекусити.

Радіо-няня

Спеціальний пристрій дозволить не тільки спілкуватися з вихованцем, коли ви не вдома, але й допоможе в «віддаленому» режимі почастувати його ласощами.

Фітнес-нашийник

Зайва вага – проблема багатьох домашніх тварин, адже вони не так багато рухаються, як їх браття в дикій природі. Щоб допомогти коту чи псу стати стрункішим, можна купити йому фітнес-браслет, тобто нашийник. Він показуватиме, чи достатньо рухається ваш собака/кіт і чи не час йому вирушити на прогулянку.

Головоломки

«Прокачувати» інтелект потрібно всім, включаючи хатніх тварин. Для котів і собак вигадали спеціальні головоломки, в які можна ховати частування. Тварина відчуває, що всередині ласощі і обов’язково застосує усілякі хитрощі, щоб його дістати. Іграшка багаторазова, корисна та цікава.

Пакетики для «сюрпризів»

При вигулі собаки в парку важливо забрати з собою всі «сюрпризи», які вона там залишить. Але зовсім не обов’язково носити із собою совочок та відерце. Можна придбати набір пакетиків – рулон ховається у спеціальний брелок (у вигляді кістки чи лапки) та виглядає досить привабливо.

Якщо ви любите балувати чотирилапого друга презентами, обов’язково придбайте щось зі списку, щоб зробити життя собаки чи кота ще щасливішим.

Читайте новини першими
Back to top button