Общество

"На нужды армии, безвозвратно!", - Ким намерен сразу конфисковать машины у пьяных водителей

Со 2 марта 2022 года

Цей материал також доступний

Вечером во вторник, 1 марта, глава Николаевской областной военной администрации Виталий Ким написал в своем Телеграмм-канале:

«На нужды военных нужно много автотранспорта. Запасы уже кончаются. Поэтому я принял решение — с завтрашнего дня забирать авто у тех, кто ездит пьяным за рулём. На нужды армии, безвозвратно! Не стоит пить за рулём — будет дорого».

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Вітаю! Виникло питання - чому навіть зараз на вашій стрічці, новини подаються вперемішку з кацапською мовою? Огидно читати слова "Укрзалізніца" та ін. Прошу змінити ставлення до подачі такої важливої в цей момент речі. Не повинно в українських новинах бути кацапського тексту!!!! Не повинно бути навіть вибору на панелі для цього. Все що пов'язане з [censored] віднині повино зникнути. Не для цього ми зараз воюємо та помираємо, щоб бачити язиГ окупанта в стрічці українських новин! Люди переходять на українську, воїни спілкуються українською, хто ще не усвідомив - стане таким, тож пропоную і вам починати з себе! Дякую за розуміння та виправлення ситуації!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button