Общество

Готовы ли вы к повестке? Укрпочта передала их в доставку более 20 тысяч

Игорь Смилянский о "почтовой мобилизации" и новых возможностях для клиентов

Цей материал також доступний

Укрпошта доставила понад 20 тисяч повісток військовозобов’язаним— і не збирається зупинятися

Згідно з інформацією генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, підприємство вже передало в доставку більше 20 тисяч повісток. Як повідомляється в інтерв’ю для Українського Радіо, Укрпошта продовжує цю діяльність і сьогодні. Смілянський пояснив, що повістки не відрізняються від інших офіційних документів, таких як судові повістки чи штрафи за порушення Правил дорожнього руху. Він закликав громадян поставитись до цього процесу з розумінням.

«Якість доставки повістки чітко корелюється з якістю адреси, яка була надана в системі «Резерв+» або «Оберіг». До речі, навіть є адреса – Мелітополь. Зрозуміло, що зараз, на жаль, ми туди не можемо доставити повістку. Але сподіваюсь, що завдяки Збройним Силам України рано чи пізно ми це зможемо зробити» , — зазначив він.

Кожна повістка контролюється і має унікальний номер, що забезпечує захист особистих даних призовника. всі номерні, вони захищені. Тобто, це конверт, який захищає особисті дані майбутнього призовника, все чітко моніториться, кожен день відслідковуємо

Нові технології та вдосконалення на Укрпошті

Цей рік став проривом для Укрпошти у впровадженні нових технологій. Смілянський розповів, що вже за чотири тижні всі посилки будуть оброблятися на роботизованих лініях. Укрпошта відкриє нові сортувальні центри, а саме 7 великих хабів і 17 регіональних центрів, що дозволить доставляти посилки до 98,8% міст України на наступний день.

«Все обладнання в Укрпошті — українського виробництва. І програмне забезпечення, і роботизовані лінії, — всі зроблені в Україні.», — запевнив він.

Цей рік генеральний директор називає проривом зі швидкості доставки. Посилки надходять до США за 7-10 днів, до Китаю за 8-9 днів і до Лондона за 5-7 днів. Також незабаром буде анонсовано новий мобільний додаток, в якому користувачі зможуть автоматично відстежувати свої посилки, перенаправляти їх і здійснювати платежі. На запитання про підвищення тарифів, генеральний директор розповів про рішення їх не зміню, враховуючи нові податки для бізнесу, фінансування ЗСУ та складні економічні умови.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Круто , все кто имел не осторожность закачать себе некоторые приложения , будут с кармана достать 17 тысяч и уплатить их !

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button