Общество

Травму ока отримав випробувач саморобної зброї у Кульбакіно

До чергової частини Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення від мешканців Корабельного району про те, що вони стали свідками надзвичайної пригоди.

Громадяни знаходились за своїми справами на пустирі у селищі Кульбакіно та спостерігали за тим, як невідомий чоловік випробував в дії пристрій для стрільби.

Незнайомець здійснив один постріл, після чого уважно оглянув зброю та здійснив ще одну спробу. І саме під час другого вистрілу заявники побачили, як в руках у незнайомця стався вибух, після чого чоловік, закривши руками обличчя, деякий час постояв на місці та пішов у напрямку житлових будинків. Громадяни відразу зателефонували до швидкої медичної допомоги і міліції.

Пораненого було доставлено до медичного закладу та лікарі виявили, що у чоловіка травмовано око. Правоохоронці встановили особу невідомого – ним виявився 27-річний мешканець м. Миколаєва.

Наразі співробітниками міліції з’ясовано, що постріли були здійснені із саморобного пристрою, обладнаного двома стволами у вигляді металевих трубок. Частини зброї, які правоохоронці забрали на території пустиря, направлено для проведення експертизи та встановлення причини розірвання пристрою. Встановлюються шляхи отримання пораненим саморобного виробу.

За результатами проведених заходів та досліджень співробітниками міліції буде вирішено питання щодо початку кримінального провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України.

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button