Общество

Нещодавно малюки вчилися ходити, а вже сьогодні стоять на порозі школи

«Ми чекаємо тебе, першокласнику!» — кажуть у 48-ій школі в Корабельному районі.

15 листопада в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 48 пройшла зустріч з батьками майбутніх першокласників.

ЗОШ № 48 завжди гостинно відчиняє двері для бажаючих набути знання, уміння та навички.

Діти ростуть швидко. Іноді здається, що зовсім недавно малюк солодко спав на маминих руках, лише вчора вчився ходити, а вже сьогодні стоїть на порозі школи.

Із першокласниками завжди особливо багато турбот. Тому зараз, коли до 1 вересня 2013 року ще є час, адміністрація школи і вчителі звернулися до тих батьків, чиї діти лише готуються до школи

R

Реєстрація батьків


Batki

Кожна людина приходить у цей світ, щоб бути щасливою. Для кожного щастя — це щось своє, а для багатьох щастя — це самореалізація. Завдання вчителів початкової школи — не лише дати дітям певні знання, а й навчити їх спілкуватися, розв’язувати проблеми, творити, творчо мислити, розвивати кмітливість, винахідливість, пробуджувати творчий пошук.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Олійник Ольга Олегівна ознайомила батьків з напрямками роботи школи, діяльністю колективу.

Oliy

Ознайомлення з діяльністю педагогічного та учнівського колективу супроводжувалося презентацією. Батькам були представлені вчителі, які набиратимуть першокласників у наступному навчальному році: Швець Світлана Григорівна, Бухарєва Олена Георгіївна, Дегтярьова Олена Григорівна, Мазуренко Ірина Миколаївна

Перед присутніми виступила вчитель теперішнього першого класу Воронько Ірина Дмитрівна. Вона поділилася своїми враженнями від роботи за новою програмою, труднощів, які виникають у дітей в перші місяці навчання; дала багато корисних порад у підготовці дітлахів до школи.

klas Voronko

Клас Воронько Ірини Дмитрівни

 Для присутніх була проведена екскурсія шкільними кабінетами.

SAM 6272

SAM 6276
Побачили гості і виставку дитячих робіт:

vist
1 грудня в 10.00 для всіх дітей 5-6-річного віку в загальнолсвітній школі №48 відкриває двері школа майбутнього першокласника «АБВГДЕйка» з підготовки до навчання. Заняття проводитимуть вчителі початкової школи.

«Наш колектив дбає про те, щоб заклад освіти приносив радість для учнів, творчість для вчителів і спокій для батьків. Якщо Ви хочете бачити своїх дітей розумними, мудрими ,здоровими, сильними, то найкращим вибором для Вас буде ЗОШ №48″, — закликає шкільна адміністрація

Заходьте на сайт початкової ланки школи №48 http://mlschool.at.ua/

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button